Pink forår: Otte lyserøde sneakers

Farven fylder meget fra top til tå og på tværs af køn – også på fødderne. Vi har fundet nogle af tidens bedste eksempler.
Pink forår: Otte lyserøde sneakers

zoomstefanjanoski

Nike Zoom Stefan Janoski

Skatekulturen har altid virket åben overfor utraditionelle farver, så lyserød er intet nyt i skate-gear. Det beviser Nike SB også med denne colorway af Zoom Stefan Janoski.
699 kr. hos Sneakersnstuff


fenty_bowsneaker

Fenty x Puma Bow Sneaker

Rihanna og Puma har sat deres præg på sneaker-gamet de seneste par år, selvfølgelig med Creeper-modellen som
1.160 kr. hos Titolo


adidas-gazelle

Adidas Gazelle

Selvfølgelig kan du også få en Gazelle i lyserød. Den populære model, som Adidas har gjort sit for at skubbe frem igen, har efterhånden omfavnet de fleste farver. Her lægger både sål og logostriberne en dæmper på det lyserøde overtag.
735 kr. hos Asphalt Gold


converse

Converse All Star

Den klassiske Chuck Taylor All Star Low har fået en generel forårsagtig pasteloverhaling af Converse. Denne lyserøde lædervariant er ét eksempel. Modellen fås også i en mere nedtonet lyserød ruskindsversion.
550 kr. hos Office


nike-wmns-air-max-jewell

Nike Air Max Jewell Premium

Modellen blev lavet til Air Max Day den 26. marts med kvinder i tankerne. Faktisk er det kun den anden Air Max-model skabt eksklusivt til kvinder (hvis Nike altså skal have lov til at bestemme, hvem der går i deres sko). Nu er den kommet i denne flotte lyserøde version med gulddetaljer.
820 kr. hos Titolo


pumabasket

Puma Basket Platform

I kølvandet på Fenty Creeper-successen har Puma været kloge nok til at skabe platformversioner af mange af deres egne klassiske modeller som for eksempel Suede og Basket, som her rammer tidens farve i en skarp variant.
745 kr. hos Titolo


Filling_Pieces-LOW_TOP

Filling Pieces Low

Det hollandske skobrand har også taget sommerfarven til sig, og selv om vi her er ude i en lædersko, så er den perforeret, så føddernes temperatur ikke burde ramme kogepunktet. Samtidig er det en mere nedtonet lyserød nuance, Filling Pieces rammer.
1.410 kr. hos Rezet


nikeairpresto

Nike Air Presto

Modellen var en af de første sokkemodeller, da den ramte markedet i forbindelse med OL i Sydney i 2000. I dag står den stadig i stærkt i en sneaker-felt, hvor sokkedesignet fylder mere og mere.
1.050 kr. hos Naked

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – Fenty Creeper, Alexander Wang og Silver Bullet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af