Ugens bedste sneaker-nyheder – Fenty Creeper, Alexander Wang og Silver Bullet

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

fenty-puma-creeper

Fenty og Rihanna er tilbage

Siden de rykkede balletstudiet ud på gaden med deres udgivelse af Bow-sneakeren for et par uger siden, har der været stille i Fenty x Rihanna-lejren. Men noget tyder på, at det har været stilhed før stormen, for selvom det længe lignede at kollektionens Creeper-silhuette var et overstået kapitel, er der nu to nye colorways på vej: En sort og hvid udgave i plisseret læder. Skoen lander på torsdag hos blandt andet Livestock.


common-projects-2017-spring-summer-footwear-collection-10

Sommeren er landet hos Common Projects

Minimalismens mester er tilbage med nye udgaver af deres silhuetter og cementerer, at de kan meget mere end bare læder. Med en kombination af nye friske farver og materialer som blandt andet ruskind, læder og skinnende plastik præsenterer Common Projects deres nye førsteholdstrup, der skal stille til kamp hen over sommeren.

common-projects-2017-spring-summer-footwear-collection-16
Den nye kollektion rummer blandt andet signaturmodellen Achilles Low samt ørkenstøvler og Chelsea-boots og er at finde hos diverse forhandlere inden længe.


nike-air-max-97-silver

Nikes lyntog er snart fremme – igen

Med inspiration fra det japanske lyntog blev der for snart 20 år siden skabt en af de mest ikoniske sneakers nogensinde. Den burde være allemandseje, og Nike er klar på at få det til at ske. For anden gang på kort tid lander Air Max 97 i den såkaldte ‘Silver Bullet’ hos diverse europæiske forhandlere på onsdag, den 5. april. Genudgivelsen, kommer i kølvandet på sidste uges Air Max Day, skulle eftersigende være mere tilgængelig end sidste års drop.

nike-air-max-97-gold
Er du mere til guld, må du dog væbne dig med tålmodighed lidt endnu. Air Max 97 ‘Gold’ rammer Europa den 20. april.


nike-air-max-zero-silver-bullet

Mere Silver Bullet

Ja, nu vi er ved den genkendelige colorway, så har Nike faktisk givet en Air Max Zero det samme metalliske look, og selv om den ikke er lige så hård, så står den stadig skarpt med mange flotte detaljer på overdelen. Den skulle lande den 13. april.


nike-air-woven-ss17

Nike råber foråret an med mere flet

Måske er det gået din næse forbi grundet al vores Air Max-palaver, men sidste uge af marts stod også i Air Wovens tegn. Nike åbnede ballet med en trio af farvefulde Air Wovens, og som et resultat af sommerkådheden blev de revet væk. Nike fulgte dog hurtigt trop og annoncerede, at foreløbig seks nye colorways er på vej.

nike-air-woven-ss17-2
Her kommer hele farvepaletten i brug, og du kan både holde det enkelt og gå med en sort/hvid-udgave eller kaste dig ud i sommeren og hoppe i kombinationen af navyblå og lys orange. Releasedatoen er endnu ikke offentliggjort.


adidas-superstar-womens-bold

Simpel matematik fra Adidas

Det er ikke altid det lykkes, når brands håndplukker de bedste elementer fra forskellige silhuetter og sætter dem sammen. Men med Adidas Superstar Bold går ligningen op. Den velkendte evergreen er blevet opdateret med en tykkere hvid sål, der nemt leder tankerne hen på den velkendte ditto fra Alexander McQueen – eller den klassiske Creeper-sål. Resultatet kan købes hos blandt andet Overkill og koster 850 kroner.


nike-vapormax-triple-white

Nike udvider Vapormax-familien

Hovedattraktionen fra dette års Air Max Day i sidste uge, Nike Vapormax, er kommet for at blive. Siden releasen er farverne væltet frem. Triple White, Oreo, Blue Orbit, Dark og Pale Grey er bare nogle af de nye farvevarianter, den sidste uge har budt på.

nike-vapormax-oreo

Der går dog lige et lille stykke tid, inden Nike for alvor sparker farvefesten i gang. De første colorways bliver nemlig først tilgængelige i starten af maj.


adidas-originals-alexander-wang-skate

High-end skating med Alexander Wang

Blander man Adidas’ til tider konservative designs med Alexander Wangs legesyge, lander man et pænt sted midt i mellem. Fodtøjet fra samarbejdets trejde og sidste drop er et godt eksempel. Med en overdel i ruskind og en trefarvet sål er resultatet en skatesneaker, der ikke er ligesom alle de andre.

adidas-originals-alexander-wang-basketball

Skoen droppede sammen med en lige så speciel basketsilhuet i går, og er nok desværre udsolgt alle steder allerede, i hvert fald hos Adidas selv.


off-white-moncler

De dyre drenge fra Off-White og Moncler

Fra deres kollaborative Black Swan-kollektion kommer her Off-Whites Virgil Abloh og Monclers bud på en enkel sort sneaker. Den er dog ikke sortere, end der er fundet plads til et stort orange Moncler-logo på skoens pløs samt de velkendte Off-White-striper på skoens hæl. Med en overdel af ægte kalveskind, er det dog en noget dyr dreng. Skoen koster 3.400 kroner og kan købes hos blandet andet franske Colette.


robert-geller-common-projects

Common Projects møder tysk grundighed

Det ikke er første gang, at den tysk/amerikanske designer Robert Geller går ind ad døren hos Common Projects for at lege, men samarbejdet er bestemt ikke blevet kedeligere denne gang. Resultatet er en luksuriøs hightop-silhuet uden snørebånd. Med tre velcrolukninger oven på en overdel af italiensk læder, skinner Common Projects enkelthed igennem, og det samme sker når det kommer til farveudvalget. For med farver som sort, mørkeblå og beige bevæger Common Projects sig ikke ud på uvant territorium. Skoen koster 4.100 kroner og kan købes hos blandt andet Revolve.


Vans-Classics-Blocked

Vans med et twist

Nogle gange skal der blot en lille overraskelse til for at se en velkendt model med nye øjne. Det er Vans nok godt klar over. De har i hvert fald givet deres Authentic DX and Old Skool DX et sjovt twist med en color-blocking, hvor hælen vender farveskalaen på hovedet, så overdel og sål bytter plads. Enkelt og stærkt. Skoene kan købes hos Vans til 415-450 kroner.

Læs også: Street style: Åbningen af Calvin Klein Jeans-butik

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af