Miley Cyrus’ stilforandring var komplet til Billboard Music Awards

Miley Cyrus’ stilforandring var komplet til Billboard Music Awards
Foto: Ethan Miller/Getty Images

Det er næsten ikke til at fatte, at det er den samme Miley Cyrus, som har givet os så tvivlsomme looks, som falske dreadlocks, nipple pasties og latex-bikinien – alt sammen med tungen langt ude af munden, selvfølgelig. Hvis vi – og internettet – kunne glemme, ville vi i hvert fald have svært ved at finde lighedstegnene mellem den Miley og den nye All-American girl, som hun nu har forvandlet sig til.

Vi havde allerede set det i ‘Malibu’-videoen og hendes forsideinterview med Billboard, og i går cementerede hun så sin stilforandring, da hun optrådte med sin nye single ved prisuddelingen.

Cowboyhat, off-the-shoulder-croptop, afklippede denimshorts og cowboystøvler – det var så moderne country, at hendes far, Billy Ray Cyrus, der introducerede hendes optræden i nat, må være stolt – og sikkert glad for, at hun har taget lidt mere tøj på igen. Parret med den afblegede frisure med udgroede rødder og minimal makeup prøver hun at være nabopigen.

Miley Cyrus på scenen til Billboard Music Awards
Miley Cyrus på scenen til Billboard Music Awards (Foto: Ethan Miller/Getty Images)

Looket passer naturligvis til singlen, som er langt fra hendes tidligere storproducerede popsange og også har country-referencer med guitaren og Mileys sydstat-twang.

Og så er det nok ikke tilfældigt, at Miley har valgt at bruge så meget hvidt her i starten, hvor hun gerne vil have os til at forstå, at det er en ny og mere voksen kvinder, vi møder. Og ja, hvid er også uskyldens farve, så måske har Miley også lyst til at viske tavlen ren og prøve at glemme sin twerkfortid og alt det andet.

Hvid(vasket) eller ej, så skal Miley Cyrus stadig træde varsomt. Hun har nemlig allerede pisset folk af, da hun prøvede at tage afstand fra hiphop for at forklare sit stilskifte. Ja, der kan ske meget på et par år.

Læs også: Drake vandt også prisen for bedste outfit til Billboard Music Awards

Læs også: Céline Dion og de andre – de bedste looks fra Billboard Music Awards’ magenta løber

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af