Rød løber: Høje slidser i Cannes – og Bella Hadids uheld

Den 70. Cannes Film Festival startede i går, og det betyder naturligvis også, at stjernerne var trukket i festkjolerne for at betræde den røde løber. Det var mange store, eventyrlige kreationer, men flere havde valgt at holde virkemidlerne enkle og sætte deres lid til den høje slids og egen fysik.
Rød løber: Høje slidser i Cannes – og Bella Hadids uheld
Bella Hadid og Emily Ratajkowski i Cannes (Foto: Andreas Rentz/Getty Images)
Uma Thurman
(Foto: Matthias Nareyek/Getty Images)

Uma Thurman

Skuespilleren blandede klassiske detaljer som plisseringen og diamantsmykkerne sammen med det sexede fra kavalergangen og den høje slids og ramte en fin balance.

Emily Ratajkowski
(Foto: Tristan Fewings/Getty Images)

Emily Ratajkowski

Meget passende var modellens tilgang mere moderne med den supertynde satinkjole, hvor spagettistropperne især bidrog med et nutidigt 90’er-look. Og så bar hun et af aftenens største halskæder, hvis man manglede noget at kigge på.

Susan Sarandon
(Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Susan Sarandon

Ja, hun gjorde det igen – skubbede sin bryster så langt op, at det næsten var svært at se andet. Men man må bare elske Susan Sarandon for det, og den grønne velourkjole bidrog trods alt med noget elegant modspil og moderigtige bare skuldre – også selv om slidsen var meget høj.

Eva Herzigova
(Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Eva Herzigova

Modellen og skuespilleren spillede på mange heste med den grafiske guldkjole, hvor den høje slids fik konkurrence fra stoffets generelle gennemsigtighed. Det var vovet, men tilpas elegant.

Bella Hadid
(Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Bella Hadid

Og så var der Bella Hadid, som lidt overraskende valgte at åbne sin tilstedeværelse på Cannes’ røde løbere med lidt af en repeat, nemlig en højslidset satinkjole fra Alexandre Vauthier. Men flot var den med den korsetinspirerede top, som vi ser en del af for tiden.

Men… ja, der er jo et men… Hadid endte også med at udstille faren ved de høje slidser – og hendes var meget høj. Flere gange havde hun nemlig svært ved at holde kjolen lukket. Det kræver uden tvivl kontrol at bære sådan et outfit.

Læs også: Vi elsker Charlotte Gainsbourgs stil – enkel og elegant i Cannes

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af