Vovet, gennemsigtigt og klassisk rødt – se de flotteste looks fra den røde løber til SAG Awards

Vovet, gennemsigtigt og klassisk rødt – se de flotteste looks fra den røde løber til SAG Awards
Foto: SAG Awards

Som opvarmning til Oscar-uddelingen om små fire uger samledes Hollywood-stjernerne lørdag aften til uddelingen af SAG Awards. Indenfor blev Idris Elba sejrherre med to statuetter, men på den røde løber var det kvinderne, der herskede. Ikke mindst Susan Sarandon, der udover at vise showets vildeste kavalergang så knaldgodt ud i et hvidt jakkesæt.

Her er de seks bedste looks fra den røde løber.

Bh og en blazer. Mere skal der ikke til. 69-årige Susan Sarandon stjal al opmærksomheden på den røde løber i sort bh og hvidt jakkesæt. Datteren Eva Amurri var henvist til statistrollen.

Laura Prepon fra ’Orange Is the New Black’ var enkel og elegant i en hvid, semi-gennemsigtig kjole fra Carmen Marc Valvo.

Et billede slået op af @erdemlondon den


Kiernan Shipka fra ’Mad Men’ var smuk med bare skuldre og en blomstret kjole fra Erdem.

Svenske Alicia Vikander vandt prisen for bedste kvindelige birolle for ’Den danske pige’, og på den røde løber stak hun ud i en pailletkjole fra Louis Vuitton, der legede med De Stijl-kunstens farvede kasser.


Rachel McAdams fra ‘Spotlight’ havde en dejlig naturlig udstråling og bar den sorte, broderede kjole fra Elie Saab i afslappet stil.

Et billede slået op af Felipe (@felipe_1120) den

Anna Faris uddelte prisen til bedste kvindelige hovedrolle i en tv-film eller –miniserie. På den røde løber var hun i ført en klassisk rød kjole fra Naeem Khan.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af