Naked laver skarp sommer-sneaker med Onitsuka Tiger

Naked laver skarp sommer-sneaker med Onitsuka Tiger
Foto: Petra Kleis/Naked

Vi har længe været glade for Onitsuka Tigers GSM-model, og den er ikke blevet mindre pæn i hænderne på landets førende sneaker-butik. For Naked har – selvfølgelig – inkorporeret sommerens allestedsnærværende lyserøde farve.

Selv om samarbejdets colorway har fået titlen ‘Cotton Candy’ er den nærmere bolsjestribet, og det er netop striberne, der giver den ekstra karakter. Især når de bliver lodrette på logostriberne og fuldender det grafiske look.

Overdelen er lavet i seersucker, der er et tyndt bomuldsstof, som skulle gøre den åndbar og sommervenlig. Salget starter på fredag, hvor du kan få dem i Nakeds butik i Aarhus fra klokken 10, i København fra klokken 11 samt i webshoppen fra klokken 12.

Skoen får senere en bredere release i andre sneaker-butikker som blandt andre Wood Wood og Sneakersnstuff.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – 5.000 Futurecraft, modesamarbejder og guld

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af