Palace afslører endelig Adidas-samarbejde – til salg på fredag

Palace afslører endelig Adidas-samarbejde – til salg på fredag

Som altid – næsten – er Palace Skateboards klar med et nyt Adidas-collab – og som altid har brandet teaset det den seneste uges tid med Instagram-posts og plakater på metrostationer i London. Men nu er lookbooken landet, ligesom det engelske skatemærke har annonceret, at salget starter på fredag i butikkerne i London og New York samt i webshoppen, hvor det går løs fra klokken 12.

palace_adidas_ss17_2

Som sædvanligt koncentrerer kollektionen sig om shorts, t-shirts, sweatshirts og en trackjakke med hætte, men en undtagelse er den alt for fede, hvide badekåbe med Palaces umulige trekant præget på ryggen. Ellers er farvepaletten fokuseret omkring solblegede nuancer af orange, rød og turkis.

palace_adidas_ss17_3

Blondey McCoy agerer igen model i lookbooken, der selvfølgelig også viser Palace og Adidas’ seneste sneaker-samarbejde. Ifølge Hypebeast kommer priserne til at ligge omkring 950 kroner for skoene, 370 kroner for en t-shirt og 1.850 kroner for badekåben.

Læs også: Kanye West laver Yeezy Adilette – selvfølgelig

palace_adidas_ss17palace_adidas_ss17_5

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af