Christopher Kane insisterer – vil have dig til at elske Crocs

Det delte vandene og skabte mange overskrifter, da den britiske designer Christopher Kane sidste år sende sine modeller ned af catwalken med den ofte så udskældte Crocs-sko på fødderne.

Og da de senere blev sat til salg til i omegnen af 2.4000 kroner hos blandt andet Colette, måtte vi sige nej tak. Også selv om det var et flabet mode-statement.

Men Kane har tilsyneladende ikke lyttet til den opfordring. Han er nemlig langt fra færdig med sin Crocs-kærlighed. Designeren har offenliggjort endnu et drop af plastikskoen, der lander i næste måned. Droppet byder på fire forskellige versioner, der denne gang kommer med tigerprints og en form for pomponer.

I modsætning til det seneste drop, bliver priserne denne gang mere medgørlige. Ifølge Harpers Bazaar starter priserne omkring 550 kroner, og Kane er stadig vild med tanken om Crocs:

»De er fantastiske om sommeren, fordi de er så komfortable«, fortæller Kane ifølge Harpers Bazaar og fortsætter: »At de er flotte er bare en ekstra bonus. Jeg har altid været fan af den ikoniske Crocs Clog. Jeg er vild med, at de bliver opfattet som værende “grimme” og alt andet end feminine«.

Så ja, måske den insisterende Kane faktisk har en mission om at pushe skoen, indtil vi kommer til at holde af den?

Læs også: Crocs til 2.400 kroner – vi siger nej tak

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af