Har Tyler, the Creator glemt sine egne udtalelser? Samarbejder med Converse

Har Tyler, the Creator glemt sine egne udtalelser? Samarbejder med Converse

Tilbage i efteråret meldte Tyler, the Creator ud, at han var klar med sit eget skomærke, Golf Le Fleur, fordi han manglede kreativ frihed og var træt af at dele i porten, når han designede sneakers med sin årelange samarbejdspartner Vans. I et interview med i-D opfordrede han samtidig til, at man ikke skulle blive ved med at give større brands alle sine penge.

Men nu er Tyler, the Creator vist alligevel kommet på andre tanker.

De seneste par uger har rygterne om et muligt samarbejde mellem Tyler, the Creator og Converse floreret, efter rapperen og Golf Wang-designeren gentagne gange er blevet spottet i en opdateret version af Converses One Star-model. Og nu er samarbejdet blevet bekræftet af en kampagnefilm sendt ud af Converse.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I filmen bliver Tyler, the Creator forhørt omkring sit forhold til Converse. Selv kan han ikke erindre forholdet og gentager sig selv flere gange med »I don’t recall«. Men til slut får han ironisk nok alligevel flashet One Star-modellen, der sidder på hans fødder. Forhørsseancen bliver kun afbrudt af scener, hvor der bliver sat ild og fyrværkeri til sneakeren, spillet baseball med den og generelt bare gakket helt ud.

Resultatet af samarbejdet kommer i første omgang “kun” til at bestå af en colorway. One Star-modellen kommer i en pastelfarvet turkisblå/hvid nuance i ruskind med Tylers karakteristiske blomsterunivers på indersålen.

Men skal man vurdere ud fra de billeder, der har floreret på Instagram, kunne en gul version med Converse One Star-stjernen indkapslet af et Golf Le Fleur- blomstermotiv også muligvis være på vej.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Så ja, selv om Tyler, the Creator stadig har fuld gang i sit Golf Wang brand, som vi i øvrigt havde med på listen over tidens stærkeste kendiskollektioner, og antageligvis stadig bakser med sit Golf Le Fleur-projekt, er Tyler altså heller ikke helt færdig med at flette fingre med den mere etablerede del af modebranchen.

Sneakeren lander på torsdag den 13 juli og skulle blive sat til salg på både Golf Wang og Converses webshop.

Læs også: Tyler, the Creator laver eget skomærke, fordi han er træt af kun at få procenter

Læs også: Tyler, the Creator annoncerer nyt album: ‘Scum Fuck Flower Boy’ – førstesingler, trackliste og cover er ude

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af