Vetements og DHL fuldender cirklen – laver reelt designsamarbejde

Vetements og DHL fuldender cirklen – laver reelt designsamarbejde
Vetements SS18 lookbook

Demna Gvasalia og co’s massive succes i modebilledet med Vetements kan tilskrives en række faktorer, men det er umuligt ikke at pege på den gule DHL-t-shirt som én af de kitschede elementer, der for alvor har manifesteret designkollektivets position og leg med luksusmoden.

Derfor var det også et interessant gensyn med DHL, da Vetements på utraditionel vis viste mærkets SS18-kollektion på store plakater i et parkeringshus under herremodeugen i Paris. Og her stod det hurtigt klart, at Demna Gvasalia og co. har et ønske om at puste liv i deres egen DHL-hype igen. Et af kollektionens billeder bød nemlig på et fuldt DHL-look.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

#VETEMENTSxDHL SS18

Et opslag delt af VETEMENTS (@vetements_official) den

Men hvor den oprindelige DHL-t-shirt, der nåede næsten astronomiske højder på hypebarometret, byggede på et lån af DHL-logoet, tyder alt nu på, at Vetements’ SS18-kollektion byder på et reelt designsamarbejde mellem logistikvirksomheden og designkollektivet.

Vetements har brugt de seneste dage på at poste billeder på Instagram med tilhørende caption “VETEMENTSxDHL SS18″ alt imens de også har løftet sløret for endnu flere DHL-items. Heriblandt en polo, en cap og en t-shirt.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

#VETEMENTSxDHL #VETEMENTSxREEBOK SS18

Et opslag delt af VETEMENTS (@vetements_official) den

Så ja, nu bliver det spændende at se, om designkollektivet kan opretholde sin egen DHL-hype, og ikke mindst hvordan modeverdenen tager imod samarbejdet, når det dropper.

Læs også: Tommy Hilfiger har optur over sit Vetements-samarbejde

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af