Beyoncé fortsætter sin mere tilgængelige stil

Beyoncé fortsætter sin mere tilgængelige stil
Foto: Beyonce.com

Beyoncés perfektionisme er efterhånden veldokumenteret af både hende selv og utallige medier. Og det er naturligvis også planlagt og vel eksekveret til mindste detalje, når superstjernen i går aftes delte sit seneste outfit på sin Instagram og sit website, der efterhånden mest af alt minder om en modeblog.

Billederne stammer nemlig efter alt at dømme fra den Saint Heron ‘Wine and Grind’-fundraiser som søster Solange holdt den 12. august. Mens Solange allerede har delt lidt lowkey-billeder af sig selv til middagen, så venter storesøster selvfølgelig lige ti dage for at få styr på hele pakken med video samt vælge det helt rigtige track, Princes ‘Kiss’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af Beyoncé (@beyonce) den

I det nummer synger Prince blandt andet »you don’t have to be rich to be my girl«, og det passede perfekt til Beyoncés outfit, for selv om hun altså ikke overlader meget til tilfældigheder, så var looket endnu et eksempel på, at den nybagte tvillingemor også har blandt til andet end dyre designer-outfits fra favoritten Gucci.

Kjolen fra House of CB koster nemlig kun 1.150 kroner i brandets webshop, hvor billederne af Beyoncé selvfølgelig allerede er landet. Det stramme, off-the-shoulder-look fremhæver formerne, som Beyoncé stolt viser frem på billederne.

Looket fortsætter den stil, vi seneste så, da hun delte et billede, hvor hun bar en vintage Fila-t-shirt med en oversize camouflagejakke fra Mistress Rocks til en Kendrick Lamar-koncert.

Læs også: Beyoncé hopper med på Supreme-hypen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af