De ti bedst klædte fra VMA – og en latex-oversatsning

Flere stjerner overraskede ved at nedtone deres looks og gå efter de mere klassiske dyder.
(Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Cardi B

Der var nok mange, der fik sig en overraskelse, da Cardi B indtog den røde løber i hvidt og med slæb, for hun er mere kendt for sine Nicki Minaj-vovede outfits. Der var dog stadig attitude, ikke mindst i den Madonna-inspirerede spidse bh og chokeren, ligesom det var en stærk detalje at blande bukser med det store klassiske slæb. Det er Christian Siriano, der har designet outfittet.


(Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Katy Perry

Aftenens vært har tidligere kastet sig ud i mærkværdige outfits, men gik også efter det klassiske i år. Der var stadig kavalergang, men på en afslappet måde i kjolens flotte asymetriske top.


(Foto: Rich Fury/Getty Images)

Hailey Baldwin

Det var ikke klassisk det hele, for modellen Hailey Baldwin stjal opmærksomheden i denne gennemsigtige buksedragt, der blandede 70’er-vibes med ædelstene. Velourbæltet var en stærk detalje.


(Foto: Phillip Faraone/Getty Images)

Paris Jackson

Der var engang, hvor Michael Jacksons datter ikke var klar til rampelyset, men det har hun lavet om på det seneste års tid. I den grad. I nat bar hun denne både moderne og klassiske kjole fra Christian Dior, hvor 90’er-logobåndene på undertøjet er en sjov kontrast til de historiske broderinger på tylkjolen.


(Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Lorde

Mest af alt bare respekt til Lorde for at gøre tingene lidt på sin egen måde. Det lilla påfugle-look sad måske ikke lige i skabet, men med den enkle top var det i hvert fald et sjovt forsøg, der klædte hende.


(Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Millie Bobby Brown

Noget af det ‘Stranger Things’-stjernen gør bedst, er at begå sig på diverse røde løbere i store designer-brands uden at ligne en lille pige, der prøver at lege voksen. Her er hun igen legesyg i Rodarte-kjolen, og der er noget fint og barnligt over tyllen og de mange prikker.


(Foto: Phillip Faraone/Getty Images)

Pink

Ja ja, vi siger det lige igen: kvinder i jakkesæt! Der er godt nok lige lidt meget 50’er-gangstaboss over Pinks store, nålestribede version, men alligevel…


(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Yara Shahidi

‘Black-ish’-skuespilleren og modellen var skarp i Zimmermann-kjolen, der næsten havde buksedragt-feel med det sorte bælte. Enkelt og elegant.


(Foto: Phillip Faraone/Getty Images)

Tayana Taylor

Taylor (og familien) lignede ikke én, der var på den røde løber under stor bevågenhed, og det var netop det befriende. For selv i det helt enkle outfit så hun skarp ud og forstod at sætte fokus på én af sine stærkeste fysiske attributter: Sixpacken.


(Foto: Phillip Faraone/Getty Images)

Diamond White

Det ligner næsten en blazer, der er skåret over på midten og lavet til en top og miniskørt – og det var både sexet og power-suit-agtigt på én og samme tid på den amerikanske sanger. Den gule farve stod også godt.


(Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Nicki Minaj

Ja, sorry, Nicki. Du skal jo udfordre, det er din metier. Men så meget latex ser bare ikke godt ud på nogen. Det gjorde det ikke på Beyoncé til Met Gala sidste år, og det gør det ikke på dig. Men kudos for at prøve noget anderledes. Lige i aftes var det dog, som om dine kolleger, der havde valgt at udfordre sig selv igennem de klassiske dyder, stod skarpere.

Læs også: Mændene tog flest chancer på den røde løber til VMA

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af