Nike dropper A$AP Bari-samarbejde efter anklager om seksuelt overgreb

Nike dropper A$AP Bari-samarbejde efter anklager om seksuelt overgreb
A$AP Bari (Foto: Bryan Bedder/Getty Images)

De har lavet et af årets mest eftertragtede par sneakers sammen, men nu dropper Nike samarbejdet med A$AP Bari og hans fremadstormende streetwear-mærke, VLONE. Det bekræfter den amerikanske sportsgigant overfor blandt andre The Fader.

Beslutningen er truffet på baggrund af en video, som ramte nettet for et par uger siden, hvor man eftersigende kunne se en mand, der lignede Bari, prøve at beordre en kvinde til at give ham et blowjob, før hun løb nøgen ud af rummet.

VLONE’s eftertragtede bud på Nike Air Force 1

Efterfølgende offentliggjorde A$AP Bari en udtalelse, hvor han skrev, at han og kvinden var venner og fortsat er det.

»Fordi jeg er opdraget af stærke kvinder, der lærte mig at respektere alle, er jeg skuffet over situationen og mig selv og vil reflektere over situationen på en passende måde«, skrev VLONE-bagmanden blandt andet ifølge The Fader.

Det har dog ikke været nok for Nike. Bari og hans bagland har endnu ikke kommenteret på sportsbrandets beslutning.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – Palace, Kendrick Lamar og helt nye Nike-modeller

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af