Ugens bedste sneaker-nyheder – Palace, Kendrick Lamar og helt nye Nike-modeller

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Nike_VLONE

VLONE samarbejder med Nike

Hypen omkring det A$AP Mob-affilierede streetwear-brand er til at tage at føle på, og efter et collab med Off-White har NikeLab nu offentliggjort, at designeren A$AP Bari har sat sin signatur orange farve på et par sorte Air Force 1. Det vides dog endnu ikke, hvornår skoene bliver sat til salg.


nike-air-unlimited

Mere brunt ruskind

Ja, især Nike har noget med lysebrunt ruskind her i efteråret, og det giver også de fleste sko et mere enkelt og eksklusivt look. Her er det deres Air Unlimited, der er har fået sit look løftet. Skoen koster 1.200 kroner og skulle eftersigende komme i salg i løbet af weekenden.

nike-air-unlimited_hvid
Den kommer også i en triple-hvid colorway, som dog ikke har noget drop-dato endnu.


saucony-shadow-original

Saucony med pasteldetaljer

Det er let at blive opslugt af Nike og Adidas’ enorme hypemaskiner og budgetter, og derfor også fint at se, at de mindre spillere stadig laver fine modeller og colorways. Sauconys Shadow Original er oprindeligt fra 1985, men har fået en fin ruskinds-update her. De koster 550 kroner hos blandt andre Feature.


adidas-originals-tubular-invader

Tubular Invader får knopper

Adidas’ eget spin på Kanyes Yeezy Boost 750 kommer nu med en knopret overflade, som er rigtig fint, selv om vi stadig er mere til strop-variantens flere detaljer. Disse er lige kommet til salg og koster 999 kroner hos Adidas.


palacexadidasindoor2

Palace og Adidas mødes igen

Det er femte gang, at det engelske skatebrand laver en capsule-kollektion med Adidas, og igen er de klar med et spin på den klassiske indendørs sportsko. Palace Indoor har denne gang fået en lidt anden sål, og nogle billeder tyder på, at der er Boost i hælen.

Skoene og resten af kollektionen kommer til salg kl. 01 i nat via Palaces webshop, ligesom Norse Store også er med og vist tyvstarter ved midnatstid.

Se resten af Palaces collab med Adidas HER.


LunarCharge

Ny Nike, gammel inspiration

Det er altid fedt, når de store prøver nye modeller af i stedet for nye colorways af gamle sko. Og LunarCharge er en ny Nike-model, selv om den trækker på forskellige dele af tidligere modeller. Silhuetten er for eksempel inspireret af Air Current, mens sokken er lånt fra Air Presto, og Lunarlon-midtsålen stammer fra LunarEpic.

LunarCharge_Inspiration
Den nye model bliver sluppet løs den 18. november og kommer til at koste cirka 800 kroner.


Asics_goretex

Asics til vinterbrug

Sneakers er måske ikke det varmeste vinterfodtøj, men mærkerne gør, hvad de kan for at opveje. Nogle laver uldversioner. Hos Asics har de lavet samarbejder med Gore-Tex, og nu er det GEL-Lyte V, der blevet lidt mere holdbare med slidstærk nylon blandet med læder og ruskind på overdelen.

Skoen fås også i en dyb turkis colorway og koster 1.000 kroner hos blandt andre Feature.


nike-air-max-modern

Air Max med splattersål

Der er mange sneaker-customizers, der elsker at lave splattersål, og det har Nike måske holdt øje med. Den karakteristiske sål er i hvert fald en stor del af Air Max Modern SE, som ja, faktisk er en ny Air Max-silhuet. Skoen koster 960 kroner hos blandt andet Solekitchen.


adidas-ultraboost-triple

Mere triple black

Og ja, nu vi er ved sneaker-customizers, så har mange tjent penge på at skabe triple black-looks af folks sneakers. I år har branchen dog spyttet den ene fuldsorte sko ud efter den anden, og den 19. november er tiden kommer til Ultra Boost. Vi ved endnu ikke, hvem der kommer til at forhandle den nye colorway.


hummel

Premium Hummel

Hummel Hive har igen været i arkiverne og shinet en af brandets tidligere modeller op. Denne gang er det Marathona fra 1983, der har fået en opdatering med en perforeret forfod og en konstraterende farvet læderhæl.
Skoene er eksklusivt til salg i Støy herhjemme, hvor de koster 900 kroner. De fås også i en knækket hvid colorway med grå hæl.


lecoq

Mint Le Coq

Der er noget fint ved sneakers, der overrasker eller formår at blande to udtryk. Og det gør Titolos bud på Le Cog Sportifs LCS R1000, hvor den schweiziske butik giver det brune læder et fint twist, der også lyder op i vintermørket. Skoen kommer til salg den 26. november hos Titolo.


puma-clyde

Puma-dyr på fødderne

Walt Fraziers gamle basketsneakers, Puma Clyde, får en masse kærlighed af Puma for tiden med mange nyt colorways. Få er dog så vilde som de to kommende dyreprint varianter – zebra og leopard – som er et kip med hatten til Fraziers egen markante stil. Skoene kommer til at koste 750 kroner, når de kommer til salg hos Puma fra den 25. november.


kendrick-lamar-reebok

Mere Kendrick Lamar og Reebok

Compton-rapperen slutter sit stilede samarbejde med Reebok Classic af med manér. Eller det er i hvert fald den sidste i deres ‘Red and Blue’-serie, hvor Kendrick har brugt platformen til at mane til forsoning imellem Bloods and Crips.

kendrick-lamar-reebok2
Den nye, grønne lædersko er dog en underspillet version af budskabet, hvor ‘Red’ og ‘Blue’ blot er præget ind i hælene. Skoen kommer til salg den 25. november.


fentypuma

Rihanna holder dine fødder varme

Puma har haft et vildt år, ikke mindst takket være Rihanna og deres Fenty-samarbejde. De har netop udsendt en ny portion styles, der inkluderer denne sorte Fenty Sneaker Boot, der har et enkelt, men markant look med platformsålen og fat laces. De koster 2.269 kroner hos Revolve.


asics_coolzpress

Detaljerige Asics

Den japanske sneaker-butik har givet deres bud på Asics GT Cool Xpress H6A3K, og resultatet er både efterårsagtigt med den brune ruskind og neopren samt diskret farverigt med de lilla detaljer på sålen og indersiden af sokken. Inspirationen kommer åbenbart fra lotusblomster.

Skoene kommer til salg i dag ved midnat hos både Naked og Støy, og de koster 1.100 kroner. Begge butikker har dem til salg i morgen, lørdag, i åbningstiden.

Læs også: Når de nyeste Yeezys ikke er nok – sneaker-customizers laver små kunstværker ud af dine sko

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af