Lane Bryant stikker til Victoria’s Secret: »I’m No Angel«

Lane Bryant stikker til Victoria’s Secret: »I’m No Angel«

Victoria’s Secret har allerede startet pr-møllen og taget hul på optakten til årets stort anlagte modeshow, der kommer til at foregå i Shanghai. Som du sikkert ved, kalder de nogle af deres udvalgte modeller for angels, og derfor er det svært at se den amerikanske butikskæde Lane Bryants nye reklamekampagne, som andet end rettet mod Victoria’s Secret.

Mens Lane Bryant primært sælger tøj til kvinder, der bruger størrelse 42 og op efter, så er Victoria’s Secret flere gange blevet kritiseret for ikke at omfavne tidens mangfoldighed på catwalken. Godt nok tegner årets model-lineup til at blive et af de mest etnisk diverse nogensinde, men modellerne er stadig de velkendte, slankere kropstyper.

Så når modellerne Candice Huffine, Denise Bidot og Ashley Graham sammen med ‘Orange Is the New Black’-skuespilleren Danielle Brooks snakker om strækmærker og appelsinhud, imens de bruger reklamesloganet »I’m No Angel«, virker koblingen lige til.

»Du skal turde at være din version af sexet«, siger Brooks i videoen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lane Bryant mener dog ikke, at de går direkte efter Victoria’s Secret, men blot efter forskruede skønhedsidealer generelt.

»Vi bliver ofte spurgt, om det er et direkte budskab mod Victoria’s Secrets angels. Det er et budskab, der skal indgyde selvtillid i alle kvinder og lade dem vide, at de her idealiserede standarder må ryge. Vi skal omfavne alle kroppe og alle kvinder og alle mennesker og fejre og lade alle føle sig smukke«, siger Lane Bryants marketingchef ifølge Mic.

Læs også: Danske Josephine Skriver med i Victoria’s Secrets gigashow igen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af