The Weeknd afslører hele sin H&M-kollektion – er som ny merchandise

The Weeknd afslører hele sin H&M-kollektion – er som ny merchandise

Prøv at billed-google Abel Tesfaye, og du vil opdage en mand, der elsker sine bomber- og college-jakker og hættetrøjer. På den måde føles The Weeknds nye H&M-kollektion mere som en del af hans egen garderobe end som blot merchandise. Den består nemlig netop af ovenstående samt t-shirts og sweatshirts.

Det hele er brandet med enten The Weeknd eller sætninger som »If it ain’t xo then it gotta go« og »We can own it«, som du kan se på de første billeder af af hele kollektioner. Kollektionen indholder også en lang parkajakke, som er en af Tesfayes favoritter.

»Den er så underspillet med et meget præcist design«, siger han til Complex.

Hvis det ser ud som noget for dig, så sæt kryds i kalenderen på torsdag den 28. september, hvor det hele kommer til salg hos H&M.

Læs også: Gucci Mane og The Weeknd mødes på nyt nummer: ‘Curve’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af