Ugens bedste sneaker-nyheder – Gucci Mane, Vetements og Nikes efterårsmodeller

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Gucci Mane går amok

Siden han blev en fri mand, har Gucci Mane sørget for at udnytte sin position som kongen af Atlanta-hiphop til fulde. Hans stort opsatte, kommende bryllup er indtil videre toppen af isbjerget, og nu har han også teaset sin Reebok Guwop DMX Run 10-sneaker, som selvfølgelig kommer i salg på bryllupsdagen den 17. oktober.
Datoen står også bag på hælene på de vilde sneakers, som man kan se på Guccis Instagram, der især er kendetegnet ved det frynsede læder og isvaffel-brochen.


Undefeated og Nike fejrer jubilæum

Ja, vi har allerede teaset Undefeateds take på Air Max 97’eren, men nu gør de to colorways endelig klar til landing. Imens Undefeated selv sætter dem til salg i morgen, så lander de herhjemme den 21. september, hvor både Nike og Naked får i hvert fald den sorte version på hylderne. Samarbejdet er lavet i forbindelse med Undefeateds 15 års jubilæum, som altså falder sammen med, at Air Max 97 naturligvis bliver 20 i år. Den stærke colorway koster 1.500 kroner.


Reebok går til stålet

…eller de ædle metaller i hvert fald. For som de fleste andre sneaker-mærker (og modehuse) vil Reebok selvfølgelig også være med på tendensen, så deres Classic Leather og Club C85 er nu blevet overhældt med guld eller rosenguld nuance. Og så har brandet selvfølgelig fået sin ambassadør Gigi Hadid til at sælge varen. Titolo har alle fire varianter, og de koster 670 kroner.


Vetements fortolker flere Reebok

Demna Gvasalia er en af bagmændene bag genopstandelsen af de kraftige, lidt klodsede løbesilhuetter, som vi har set i år – især takket være hans Balenciaga-sneakers, men også igennem hans Reebok-samarbejder. Og nu er partnerne klar med nye looks, som naturligvis er ekstremt dyre. Ovenstående koboltblå kanvasversion af Instapump Fury fås hos Matches Fashion til 5.135 kroner.


Mens Vetements x Reebok Genetically Modified Pump-skoen koster 6.260 kroner hos Dover Street Market – eller kostede, fordi både den sorte og hvide colorway er utroligt nok allerede udsolgt. Ikke at den grove, detaljerige sneaker ikke er fed, men prisen… really?


Beatles-kærlighed på fødderne

Det er næsten lidt tarveligt at tage denne med, for Diamond Supply Co. har allerede solgt alle par af deres Beatles Avenue-sneaker, men måske kan du fange den hos en reseller et sted. Trods det insisterende The Beatles-print er kanvasskoen i hvert fald ret enkel og det asymmetriske snøresystem er en fin detalje. Den kostede 440 kroner, men nu kan du kaste dig over nogle af Diamond Supplys andre Beatles-ting.


Nike pusher stadig SF AF1

Og det skal de absolut også bare blive ved med. Mid-versionen af Nikes militaristiske Air Force 1-silhuet står stadig som en stærk efterårs-/vintersko, og den bliver ikke dårligere af de to nye colorways, der lander i morgen, lørdag, klokken 9.


Den kommer altså både i den hvide med rød sål og i denne sarte lyserøde med beige sål. Begge blander selvfølgelig stadig læder og ballistisk nylon på overdelen og inkorporerer både snøre, lynlås i hælen samt ankelstrop i sit specielle design.


Nikes anden efterårsklare model

Igen i år er Nike klar med deres Lunar Force 1 Duckboot, der i high-versionen især stikker ud takket være den nubrede forfod og sit generelle robuste look.


Low-versionen er lidt mere nedtonet og clean i designet, hvor Swoosh’en for eksempel er præget i læderet. Den har også metalringede i snøresystemet, som vi oftest ser på vandrestøvler. Begge modeller kommer til salg i USA i weekenden, men det er endnu uvist, hvornår Nike sætter dem til salg i Europa.


Birkenstock går fashion

I forbindelse med netop overstående New York Fashion Week lancerede Birkenstock en popup-butik hos Barneys, hvor de blandt andet solgte denne plyssede version af Arizona-modellen. Med lakeret læder og lyserød pels har den nok givet mange modeelskere hjertebanken. Indtil videre var den dog begrænset til popup-eventen, og vi andre må nøjes med en noget mere kolonihavehus-agtig variant i Barneys webshop.


Ny kraftig silhuet

Dette seneste bud på tidens mange voluminøse sneaker-såler kommer fra det amerikanske outdoor-brand Brandblack. Aura-modellen kombinerer en knit-sok med en næsten fuld læderoverdel og snørebånd, mens især sålen sender tankerne mod genopståede Hi-Tec. Skoen koster 1.500 kroner hos Storm.


Nike tænder op under Vapormax

Ja, man hviler ikke på laurbærrene, når man er Nike, så selv om VaporMax kun gjorde sin debut for et halvt år siden, så er sportsgiganten allerede klar med opdateringer af silhuetten. Denne VaporMax CS har endnu ingen releasedato, men skiller sig ud med en mere traditionel overdel uden Flyknit og Flywire, men med mesh og en læderkappe omkring midterfoden og et mere almindelige snøresystem. Det er dog især den vulkaniske colorway, der gør denne kommende sko, ja, fire.

Læs også: Rihanna laver klipklap-stiletter – og flere nye Puma x Fenty-modeller

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af