Ugens bedste sneaker-nyheder – Riccardo Tisci, ninja-Nike og flere vilde såler

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Ugens bedste sneaker-nyheder – Riccardo Tisci, ninja-Nike og flere vilde såler

Riccardo Tisci møder Nike igen

Som en del af den tidligere Givenchy-chefdesigners seneste Nike-samarbejde har Tisci sat sit præg på Air Force 1 High og arbejdet med de nationalistiske amerikanske farver, som også bruges af NBA – og basketball er netop en del af den kommende kollektions inspiration. Skoen, der også kommer i sort, lander sammen med resten af minikollektionen den 21. oktober i udvalgte Nike-butikker og online.


Ninja-Nike

Med det hav af colorways sportsmærkerne konstant sender på markedet, skal der findes på mange historier. Derfor er tre nye Air Max-varianter blevet koblet sammen i en ‘Ninja Pack’. Men altså vigtigst er, at det klæder både Air Max Plus, Visions SE og Air Max 90 Essential at blive mørktlagt med forskellige røde detaljer, der lige piller ved triple black-looket. De er desværre pt. eksklusivt til salg hos japanske ABC-Mart, men altså, de shipper vist til Danmark.


Modens brandvarme sokke-sneakers

Det er ikke kun sokkestilletter, som Demna Gvasalia har gjort til højeste mode, hans Speed Trainer hos Balenciaga var også en street style ved de netop afholdte internationale modeuger. Den blev sat til salg igen tidligere på ugen, men blev revet væk på trods af en pris på mere end 4.000 kroner.


Hvis du har den slags penge, så er Fendi hoppet med på bølgen, og har lavet deres version af sokkesilhuetten. Den går lidt mere til stålet med den orange sål og ‘Think’-påskrift, men ligner ligesom Balenciagas stadig en dykkersko. SSENSE har den til 4.700 kroner.


Logobølgen fortsætter

90’er-moden fylder stadig meget i tidens streetwear-bølge, og dermed også store, tydelige logoer. Det er blandt andet det, den koreanske sneaker-butik Kasina har taget til sig i sit design af Workout Lo-model, hvor Reeboks vektorlogo er blæst op på snuden af den venstre sko. Det er et fint twist på den enkle sneaker, som Titolo har til 895 kroner.


Hi-Tec bider sig fast

Nogle gange har man vel lov til at være heldig? Det lader det i hvert fald til, at Hi-Tec har været det seneste år. For siden de kraftige løbeskossåler er stormet frem i hælene på Balenciaga og Yeezy, har Hi-Tec fået en revival, især takket være Shadow-modellen. Nu lander der så snart nye colorways af modellen, som Dover Street Market eftersigende skulle få på hylderne. Herhjemme lander de måske også hos Storm og Rezet, der har solgt flere Hi-Tec-modeller siden brandets comeback.


Acne pumper sålen op

Hvis Hi-Tecs sål ikke er vild nok til dig, så behøver du ikke at lede så langt, for Acne Studios er naturligvis også med på noderne og klar med deres Manhatten-sneaker, hvor det i den grad er den futuristiske knopsål, der stjæler opmærksomheden fra overdelens blanding af ruskind og læder. SSENSE sælger den opsigtsvækkende model for 2.890 kroner.


Adidas’ futuristiske stjerne

Ja, hvis du vil have endnu mere sci-fi, end hvad Acnes Manhattan kan tilbyde (og det er jo trods alt ikke dens største force), så er Adidas’ Twinstrike-opdatering, som landede i sidste måned, perfekt. Nu er endnu en colorways på vej med sølv og guld som de bærende farver på modellen, der stadig vinder på de mange vilde detaljer. Den kommer i handlen den 25. oktober. Hvis du ikke kan vente, har Naked stadig den første (og trods alt federe) colorway på hylderne til 1.800 kroner.


J. W. Andersons All Star lander

De kommer ikke som en overraskelse, for J.W. Anderson teasede sit Converse-samarbejde i juni, da han viste sin SS18-kollektion i Firenze, men nu lander logo-All Star-sneakeren lidt tidligere end forventet. Dog kun, hvis du er i London, da de er tilgængelige ved en popup-butik i hans arbejdsstudie i Shoreditch i morgen lørdag. Vi andre må vente til december, hvor samarbejdet skulle få en bredere release.


New Balance gør det enkelt – igen

Godt nok har New Balance også en del modeller, der passer ind i tidens 90’er-look og normcore-snak, men mens de andre kæmper om at gøre det vildere og vildere, så beviser New Balance med denne colorway af M530 VCC, at det ofte bare handler om at slappe af og dyrke det enkle. Og farvekombinationen går rent ind her med den frækt kontrasterende, røde sål. Afew har skoen til 895 kroner.

Læs også: Tyler, the Creator klar med ny Golf Wang-kollektion – til salg på lørdag

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af