Selena Gomez afslørede nyt look til American Music Awards

Selena Gomez afslørede nyt look til American Music Awards
Selena Gomez optrådte med ‘Wolves’ til showet i Los Angeles. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Hun var stjernen ved årets AMA-show, og den rolle tog Selena Gomez på sig, da hun stjal opmærksomheden på den røde løber med sin nye, blonde frisure. Og så kunne man ellers begynde at tolke på, hvad det mere rå look symboliserer.

For efter det nylige brud med The Weeknd og sidste uges kys til Justin Bieber var det en stærk Gomez, der ankom til showet i Los Angeles. Læderjakkekjolen var fuld af attitude, og så var hendes blonde frisure ikke bare clean, men med de mørke rødder, der netop gav frisure noget råhed. Det lignede i hvert fald ikke en Gomez med hjertekvaler.

Mens looket er med til at vise en stærk Gomez, så bevarede de broderede stjerner på læderkjolen det let barnlige image, som ofte har været en del af hendes univers.

(Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Senere på aftenen indtog den 25-årige stjerne scenen for at spille ‘Wolves’ live, og selv om hun er blevet hængt ud for at spille playback, så brugte hun den optræden til at skrue op for den sexede side af sin persona, da hun trådte ud i natkjole og sneakers på scenen, der skulle ligne et biluheld.

(Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Selv havde Gomez ikke så meget at sige om sit nye look, da hun postede et billede på Instagram med den tørre kommentar: »So I am blonde now«.

Læs også: Kim Kardashian er dronningen af blazer-looket: Fem af de bedste eksempler i år

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

so i am blonde now

Et opslag delt af Selena Gomez (@selenagomez) den

(Foto: Kevin Winter/Getty Images)
(Foto: Kevin Winter/Getty Images)
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af