Sneakers til kulden: Ti stærke støvler

Selv om Balenciaga har sørget for tykke sneaker-såler, så skal der helst noget højde på, når temperaturerne falder. Vi hjælper dig på vej.

 

Alexander Wang x Adidas Skate Mid

Den amerikanske designer har med sit Adidas-samarbejde signeret et af årets bedste collabs, hvor især hans sneakers har udfordret skodesign. På denne er det naturligvis især den trefarvede, dækmønstrede sål, der giver karakter.

1.500 kr. hos Naked


Air Jordan 3

De fleste har sikkert deres yndlings-Jordans. For mig er de tidlige, enklere modeller klart favoritterne, som denne 3’er der får ekstra shine i den sølvgrå colorway. Vinteren behøver ikke at være kedelig.

1.550 kr. hos Naked


Puma Platform Mid

Efter succesen med Fenty Creeper har Puma tilføjet de høje såler til flere af sine modeller, ikke mindst Suede. Og nu er de klar med en model, der passer ekstra godt til kulden. Med både højt skaft, ankelstrop og ruskind burde dine fødder kunne klare lidt af hvert. Hvis du vil have endnu mere desert boot og Yeezy-vibes, så er der også Pumas The Weeknd-samarbejde, Parallel.

1.100 kr. hos Rezet


Nike SF Air Force 1 Mid

Basketstøvlen har fået flere tekniske opdateringer i Speciel Field-versionerne. Men mens den almindelige og Hi-versionen er tanden vildere med ekstra højde på skaftet og flere stropper og vilde snøre, så rammer mid-versionen en gylden mellemvej. Der er stadig tekniske detaljer og materialemix, uden at simpliciteten forsvinder.

1.250 kr. hos Nike


Future x Reebok Furikaze

Med deres Pump-system kan Reebok få de fleste sko til at se futuristiske ud. Det gælder absolut også Futures nye signatursko, der blander InstaPump Fury med Kamikaze 2 og skaber en detaljerig sneaker.

1.850 kr. hos Titolo


Fenty x Puma Chelsea Sneaker Boot

Vi er i grænselandet mellem en regulær Chelsea Boot og en sneaker, som navnet også afslører, at Puma godt ved. Men med den massive sål som først blev introduceret på ‘Cleated’-versionen af Fenty Creeper tidligere i år, bliver vi netop trukket over i sneaker-land. Støvlen er vandtæt og på den måde perfekt til tidens vejr.

1.640 kr. hos Titolo


Han Kjøbenhavn x Puma Tsugi Kori

Det danske brands imponerende store Puma-samarbejde – som Usain Bolt også har taget til sig – leverede især nogle flotte sneakers, hvor de nye colorways af Tsugi Kori-modellen gør sig godt til kulde og glatføre med trail-sålen og den tilføjede sok omkring anklen.

1.200 kr. hos Stoy


Filling Pieces Trace Shark Runner

Det hollandske brands Trace Shark Runner vender skoen på vrangen i trit med tidens dekonstruerede designtendenser. Det har skabt et look, der har visse ligheder med Virgil Abloh og Nikes eftertragtede ‘The Ten’-samarbejde. Modellen har en trail-sål til vinterens sne og is, og selv om neoprensokken ikke helt når støvlehøjde, så hjælper den med at holde fødderne varme.

2.230 kr. hos Filling Pieces


Reebok Sock Runner

Så er der anderledes højde på Reeboks nye model, der vender inspirationsbøtten på hovedet. For mens luksusmoden længe har lånt fra sportsverdenen og lavet sneakers, så lader det til, at Reebok har kigget mod den sokkestøvle-tendens, som især Vetements har været med til at starte. Mens Sock Runners højde nok hjælpe på fodvarmen, så er vi ikke sikre på, at knit-materialet klarer alt for meget sne.

1.699 kr. hos Storm


Adidas Tubular Doom Winter

Det er også en strikoverdel og sokkedesignet, der dominerer denne nye version af Tubular Doom, der passende har fået tillægsnavnet Winter. For Adidas har givet den mellemhøje striksok et isolerende og vandtæt for, så dine fødder skulle kunne klare lidt af hvert. Modellen fås også i en mere nedtonet grå colorway.

1.499 kr. hos Adidas

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – Vetements laver sjov, Dior vil være med og Soulland teaser

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af