Ugens bedste sneaker-nyheder – Vetements laver sjov, Dior vil være med og Soulland teaser

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Ugens bedste sneaker-nyheder – Vetements laver sjov, Dior vil være med og Soulland teaser
Vetements x Reebok InstaPump Fury
Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af S O U L L A N D (@soulland) den

Soulland teaser Nike-samarbejde

Tidligere på måneden fortalte Soulland, at FRI.day-samarbejdet med Nike fortsætter, når en ny kollektion lander i december, og nu har brandet, så teaset to af de kommende sneakers, der denne gang tager udgangspunkt i Nike SB Dunk-modellen, som fejrer 15 årsjubilæum i år.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af S O U L L A N D (@soulland) den


Soulland har både teaset en hvid og en blå colorway af modellen, og mon ikke, der flere og tydeligere billeder i de nærmeste dage?


Store logoer

For et par uger siden var det Vans, der tog logomania på sig ved at trykke ekstra store logoer på deres Old Skool-model, og nu er både Adidas og Converse på banen.


Adidas har fået hjælp af Undefeated til denne version af Ultra Boost, hvor Los Angeles-brandet netop har blæst sit eget brand op. Modellen forventes dog først at lande i marts 2018.


Så lang tid behøver du ikke at vente på Converses take på de store logoer. Denne Chuck Taylor, hvor snørebåndene er blevet erstattet af en stor logoelastik, forventes nemlig at komme i handlen i løbet af december.


Pharrell ser sig ikke tilbage

Godt nok har Kanye West og Yeezy meldt deres tilbagekomst i denne uge, men Pharrell Williams sidder stadig på tronen hos Adidas pt. Og mens vi lige har fået Human Race NMD_TR, så er der allerede landet billeder af en kommende ‘Trail Holi Pack’ af Hu NMD’en. Det er Yeezy Mafia, der er tidligt ude med billederne, da skoene først forventes at droppe i februar næste år. Skoene skal være med til at fejre hinduernes farvefestival Holi.


Efterspurgt KAWS-collab vender tilbage

Der var masser af hype, da kunstnerens bud på Air Jordan 4 kom i handlen i marts, og skoene blev eftersigende hurtigt udsolgt. Nu kan du dog være heldig at få chancen igen. I hvert fald hvis man skal tro de ofte sandfærdige rygtesmede hos Yeezy Mafia. De mener nemlig at vide, at skoen kommer vender tilbage i forbindelse med amerikanernes online-shoppedag Cyber Monday. Det vides dog ikke, om det også betyder, at vi danskere kan få fingre i dem.


Vans ser rødt

Det er næsten tarveligt at snakke om Nikes Yeezy ‘Red October’, hver gang man ser en trippelrød sneaker, men altså med stroppen er der da visse associationer. Anyway, det er Masterminds bud på Vans’ Mountain Edition, der også skulle være vinteregnet. Indtil videre har det dog kun haft release til en popup i Tokyo. Tiden må vise, om den får bredere distribution.


Vetements og Reebok samarbejder igen

Demna Gvasalias aftryk kan ses på alt fra catwalkmode til sneaker-kultur. Sidstnævnte skyldes både samarbejder med Reebok og selvfølgelig hans output hos Balenciaga. I denne uge er der landet to nye sneakers fra det fortsatte Reebok-samarbejde.
Ovenstående sokke-sneaker fortsætter looket, som Demna har dyrket hos Balenciaga. Den blev lanceret i forbindelse med Vetements popup-butik i Hong Kong i weekenden, og det vides endnu ikke, hvornår den ellers bliver sat til salg.


Den anden er et nyt take på InstaPump Fury, der på ægte Vetements-manér på inkluderer overdrevet logoprint samt, selvfølgelig, en emoji. Og som alt andet Vetements er prisen nærmest latterlig. Mr. Porter har skoen til 5.250 kroner.


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

NEW BABIES @DIORHOMME #diorhomme #krisdior #krisvanassche #kris_van_assche

Et opslag delt af @kris_van_assche den

Dior vil også lege med

Selvfølgelig laver alle luksusmærker sneakers i dag – og selvfølgelig halser alle også efter tendensen med løbesilhuetter med kraftige såler, som blev starter af Balenciaga og Yeezy. Seneste eksempel blev teaset i denne uge, da Dior Homme-designeren Kris van Assche delte ovenstående billede af en sko, der minder en del om silhuetten på Yeezy Wave Runner 700. Det vides ikke, hvornår den kommer i handlen, men forvent, at den bliver pænt dyr.


Vans elsker velour

Vi har vist sagt det før, der efterhånden ikke det, Vans ikke har udsat sine Old Skool-, Sk8-Hi- og Slip-On-modeller for. Denne gang har det fået en velouroverhaling, der måske ikke er alles yndling, men som er et materiale, vi har set en del til i løbet af året. Tjek hele minikollektionen, der også indeholder tøj hos Vans.


Nyt fra danske ARKK

På fredag åbner det danske sneaker-brand sin første butik i Elmegade (læs mere om det og brandet HER), hvor du uden tvivl vil kunne købe ARKK’s nyeste modeller fra den Pre-Spring-kollektion, som fik sit tredje og sidste drop i sidste uge. Kollektionen indeholder flere af brandets karakteristiske sokkedesigns, blandt andet denne stilrene Eaglezero Suede S-E15, der koster 1.080 kroner hos ARKK. Tjek resten af kollektionen HER.


Geometri fra Ronnie Fieg og Adidas

Det er ret utroligt så meget, Kith-bagmanden får fra hånden. Der er nærmest ikke en uge, hvor man ikke kunne skrive om nyt fra Ronnie Fieg. I denne uge har han teaset denne Ultra Boost Mid, som udover Adidas også er et samarbejde med det japanske brand Nonnative. Sammen med trail-sålen er det selvfølgelig den flotte geometriske Primeknit-overdel, der stjæler opmærksomheden.


Reebok med strop

Det er ikke kun i selskab med Vetements, at Reebok kan skubbe til vores forventninger til en sko. Denne InstaPump Fury vækker nemlig opmærksomhed med den tilfældige strop, der passer perfekt i sålens design – og i modens fokus på industrielle bælter, som vi blandt andet ser dem hos Off-White. Skoen sælges indtil videre kun i Hong Kong, men mon ikke den også kommer til Vesten i nærmeste fremtid?


Ny Adidas-model

Vi slutter opsamlingen med denne ‘nye’ model fra Adidas Originals. Ja, nye står i citationstegn, fordi silhuetten minder utroligt meget om Iniki-modellen. Eneste forskel, der springer i øjnene, er modelnavnet, som dog står skrevet samme sted på begge. Adidas lægger ud med denne røde og en hvid version, begge med gummisåler. De forventes at komme i handlen den 1. december.

Læs også: Nu regner det med Yeezy Boost – tre nye colorways på vej

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af