Ugens bedste sneaker-nyheder – Pharrells farveleg, techwear og Yeezy-releasedato

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
(Foto: Naked)

Pharrell sætter farve på trail-tendensen

Der er knald på maskinerne hos Adidas, og for tiden bliver det spyttet en hel del sko ud med Pharrell Williams’ signatur på. Denne uge lander fire farverige colorways af Human Race NMD_TR, der altså sætter trail-såler på popstjernens take på NMD-modellen. De fire versioner kommer i salg ved midnat i aften hos både Naked, Storm og Rezet (der dog først sætter dem på onlinehylderne lidt senere). De koster 2.000 kroner.


Yeezy rører på sig

Det har været et atypisk stille Kanye-år, men nu begynder han endelig at røre på sig. De seneste to uger er der både kommet nyt vers, en gæsteoptræden samt rygter om streamingtjenesten Yeezy Sound. Og nu er der også nyt på sneaker-fronten. Både rygtebørsen Yeezy Mafia og skobutikken Stadium Goods skriver nemlig, at den nye ‘Beluga 2.0’-colorway af Yeezy Boost 350 V2 lander den 25. november. Datoen er dog endnu ikke bekræftet af Adidas.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af Yeezy Mafia (@yeezymafia) den


Yeezy Mafia er også sikre på, at vi får en re-release af Yeezy Powerphase i starten af december – samt en sort colorway ugen efter. De tager sjældent fejl, så lad os nu se.


Fremtiden er her

Get it? Okay, men altså nu er der endelige gode billeder af Futures første signatursko for Reebok, som kommer i handlen i morgen klokken 9.45. Det er en sammensmeltning af InstaPump Fury- og Kamikaze 2-modellerne, som navnet Furikaze også afslører, og en sko der især imponerer med detaljeniveauet, materialemikset og snøresystemet. Den koster 1.999 kroner hos Reebok.


‘Silverbullet’ igen igen

Hvis du troede, at du fik fat i noget eksklusivt med genudgivelsen af Air Max ’97 i Silverbullet’-colorway’en tidligere i år, så må du efterhånden være lidt skuffet. For nu planlægger Nike et tredje drop af farveversionen. Det vides endnu ikke, om danske forhandlere bliver en del af Black Friday-releasen, men mon ikke. Amerikanernes Thanksgiving-shoppingdag har efterhånden fået et godt greb om danskerne.


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Air Force 1 igen igen

Ja, der har også været mange versioner af Nike-fyrtårnet i år, ikke mindst takket være den ny SF AF1 og så selvfølgelig Virgil Ablohs geniale rekontruktion af modellen – og ni andre Nike-sko. Og det er netop i forbindelse med Off-White-samarbejdet, at brandet Public School nu har vist deres Air Force 1-version. De har nemlig været til workshop på sidste weekends ComplexCon, hvor de også har klippet og klisteret. Der er dog desværre ikke noget, der tyder på, at versionen kommer i salg.


Det gør SneakersBR’s take på low-versionen nok heller ikke, men derfor skal I ikke snydes for det sjove bud på en lynlåslukning. Designet passer nemlig godt ind i Off-White-tilgangen, men kan altså også let erstattes af almindelige snørebånd. Indtil videre er skoen kun lavet som en Friends & Family-release.


Bulky og pink

Ja, Fila har selvfølgelig været en stor del af den 90’er-bølge, der stadig ruller ind over modelandskabet – og Disruptor 2 ligger på samme måde i fin forlængelse af tidens voluminøse løbesilhuetter og trail-såler. Nu sætter Fila så trumf på med en pink colorway. Den koster 450 kroner, men du skal altså have den sendt fra Fila Korea.


Techwear på fødderne

Vi ser meget techwear for tiden, nogle ville kalde det gorpcore, men lige meget hvad, så er NikeLabs kontinuerlige samarbejde med Gyakusou perfekt, hvis det er looket, man er ude efter. Med denne Gaiter Boot, der også kommer i en orange colorway, har en lynlås, der går hele vejen rundt om anklen samt en sål, der vist kan klare det meste. Den koster 1.725 kroner hos australske Sneakerboy.


De har også en ekstra højskaftet version, hvis den almindelige ikke er vild nok.


Svenske tendenser

Mens Our Legacy allerede har været med på tendensen med kraftige såler via deres Mono Runner-silhuet (der minder lidt om Hi-Tecs Shadow-model), er de nu klar med en sneaker, der læner sig op ad de seneste tech- og trail-looks. Raphael-modellen blander læder og ruskind på en klassisk livstils-sneakers overdel med en sål, som mest minder om noget fra en arbejdssko – så alt er med andre ord, som det skal være. Den koster 2.675 kroner hos Our Legacy.


The Weeknd og Big Sean annoncerer nye Puma-modeller

Ja, man kan jo lige så godt bruge det tunge skyts, når man har det. Så selv om The Weeknd og Big Sean ikke har noget specielt med de to nye modeller at gøre, så har de leget kampagnemodeller i lanceringen af henholdsvis Tsugi Jun og Breaker Knit.


Mens Tsugi Jun er det seneste medlem af Puma stadigt voksende Tsugi-familie, så ligner Breaker Knit en fusion af en Suede Platform og et sokkedesign a la Blaze Cage Knit.


Ingen af modellerne er til salg i Danmark endnu, men skulle være lige på trapperne.

Læs også: Drake optræder eksklusivt i Prada på ny turné

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af