Drake optræder eksklusivt i Prada på ny turné

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Når man tænker på Drakes stil, er det ikke luksusmode, der kravler frem på nethinden. Vi er mere ude i noget sports- og udendørsgear. Men efterhånden udelukker de to ting ikke hinanden med modens skelen mod netop sports- og streetwear.

Og nu er Drake med til at gøre koblingen endnu tydeligere, når han på det igangværende sidste led af sin ‘Boy Meets World Tour’ optræder i Prada-outfits. Fra i fredags og frem mod den 20. november spiller han ni koncerter i New Zealand og Sydney, hvor der altså er grund til at give hans garderobe ekstra opmærksomhed.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af nicki_drake (@_drake_ovo_6) den

Selv om canadierens scenetøj er inspireret af Pradas SS18-herrekollektion og dens fokus på asiatiske tegneserier, så er alt lavet særligt til Drake. Så det italienske modehus’ ofte skræddersyede outfits er transformerede til nylon tracksuits, t-shirts og windbreakers, der passer til Drakes stil. Hvert design skulle også påsyet en patch, hvor der står ‘BMWT Special Edition by Prada’.

Det vides endnu ikke, om scenetøjet kommer i handlen. Drake spiller igen i aften i Sydney.

Læs også: Drake bliver aldrig den samme modefigur som Kanye og Rihanna

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Keep Clear.

Et opslag delt af champagnepapi (@champagnepapi) den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af