Bella Hadid samler tidens største tendenser i ét outfit

Ultrasmå, ‘The Matrix’-refererende solbriller, tjek. En oversize blazer, tjek. Splitdesign, tjek. Et ekstra langt bælte uden på jakken, tjek. Gennemsigtig top med høj hals, tjek. Bare ben, tjek. Hvide sportssokker, tjek. Løbesko med kæmpe såler, tjek.

Ja, der er ikke én ting i Bella Hadids outfit, der ikke står på listen over tidens største modetendenser (hvis man altså går op i sådan en liste). Og når man ser på billederne oven for, fungerer det også bare.

Det er egentlig ikke et spritnyt look – Hadid har selv været god til at bruge oversize overdele og droppe bukserne – men det lader kun til at sprede sig og ses i mange af sommerens kollektioner samt de AW18-kollektioner, der pt. bliver rullet ud under de igangværende modeuger.

Fra Gosha Rubchinskiys AW18-kollektion

Faktisk stammer blazeren og den gennemsigtige top også fra en AW18-kollektion, da Hadid blev set i outfittet i går, før Heron Preston præsenterede sin efterårsvision under modeugen i Paris. Jakkens splitdesign har vi set mere og mere af de seneste par sæsoner, og looket fyldte en del, da Gosha Rubchinskiy i søndags viste sin AW18-kollektion i Rusland.

Mens det især er Virgil Abloh, der har kørt det ekstra lang bælte frem i lyset igen, så er Balenciagas Triple-S, der fuldender Hadids outfit, naturligvis en bærende årsag til, at de storsålede løbesko stadig fylder mere og mere i modebilledet.

Fra Off-Whites AW18-show

I sit hele understreger looket blandingen af den klassiske herregarderobe med sports- og streetwear, der efterhånden er en del af kollektioner hos alt fra de store huse som Louis Vuitton og Gucci til mindre mærker som danske Heliot Emil og Martin Asbjørn. I går tydeliggjorde Virgil Abloh tendensen, da han viste sin AW18-kollektion i Paris under titlen ‘Business Casual’.

Læs også: Kim Kardashian er dronningen af blazer-looket: Fem af de bedste eksempler i 2017

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af