Kanye West og Yeezy sagsøgt for brug af camouflageprint

Kanye West og Yeezy sagsøgt for brug af camouflageprint
Et eksempel på camouflageprintet fra ’Yeezy Season 5‘.

Det militaristiske islæt har været en del af Kanye Wests Yeezy-vision siden starten i 2015, og flere af hans og Adidas’ kollektioner har naturligvis også inkluderet forskellige camouflageprint. I ‘Yeezy Season 5’ var der især ét, som skilte sig ud‚ da det var mere naturtro, end man normalt ser i modebilledet. Nu er Yeezy-brandet dog blevet sagsøgt for brugen af netop det print, som firmaet Jordan Outdoor Enterprises mener er stjålet fra dem.

I et søgsmål, som TMZ har fået fingre i, står der blandet andet, at en Yeezy-repræsentant tidligere har kontaktet Jordan Outdoor Enterprises omkring brugen af et print fra firmaet ‘Realtree’-produktlinje. Eftersigende stoppede samtalen, da Jordan-brandet fortalte, at det naturligvis kostede penge at bruge printet. Nu mener mærket så, at Kanye West og Yeezy i stedet valgte at kopiere printet.

Bevismateriale fra søgsmålet

På noget af det bevismateriale, som Jordan Outdoor Enterprises fremlægger i søgsmålet, er ligheden da også til at få øje på. Det kan så undre en, at det har taget brandet så lang tid at reagere. ‘Yeezy Season 5’ blev trods alt vist for et år siden i New York, ligesom kollektionen har været til salg længe.

Læs også: Er Shia LaBeouf i virkeligheden Kanye Wests største Yeezy-inspiration?

Bevismateriale fra søgsmålet
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af