Kendrick Lamar er vild med dansk streetwear – først Heliot Emil, nu Muf10

We’re humbled! @kendricklamar in Muf10 during his European tour❤️

Et opslag delt af DANMARK (@muf10) den

Det kan skabe stor opmærksomhed omkring et brand, hvis en kendt optræder i ens tøj. Det har flere danske brands prøvet, ikke mindst Saks Potts, da Beyoncé delte billeder af sig selv i en af brandets pelsjakker.

Den seneste måned er det så en af tidens største rappere, der har kastet sin kærlighed på dansk tøjdesign. To gange er Kendrick Lamar nemlig blevet spottet i tøj fra først Heliot Emil og senest Muf10, og selv om Kendrick ikke selv er lige så aktiv på Instagram og modedyrkende som Beyoncé, så er det alligevel en stor cadeau til de to mærker.

Fredag aften delte Muf10 billedet af Kendrick i deres seneste hoodie, der har et stjerneprint, som er drillende tæt på Mærsks logo. Trøjen er en del af den seneste kollektion, som brandet lige så drillende viste frem under modeugen i København på gaden uden for de officielle shows.

»Da Kendrick var i Danmark, boede han på D’Angleterre, men da han skulle træne, ønskede han at gøre det et andet sted. Så en af mine venner, Jon Østergård, der er personlig træner, tog med ham til Sporting Health Club, og var selv iført MUF10. Kendrick kommenterede på tøjet, og han kunne lide historien bag Muf10, så min ven ringede til mig og sagde, at jeg havde 20 minutter til at aflevere noget tøj til ham«, fortæller designeren Reza Etamadi til Soundvenue.

»Jeg racede af sted for at nå det, men havde kun størrelse XL, så da jeg kom derhen, og han fik tøjet, ville han ikke have det på, fordi han syntes, det var for stort. Han gav mig i stedet hans detaljer, så jeg kunne sende de rigtige størrelser til USA. Men så sendte en anden god ven billedet af Kendrick, hvor han er i Tyskland i trøjen, så han må have skiftet mening omkring størrelsen. Heldigvis!«

Billedet af Kendrick i Muf10 lander blot få uger efter, at Compton-rapperen optrådte til NBA All-Star Weekend i et fuldt sæt fra Heliot Emil, altså både t-shirt, bukser og bælte – tilsat stjernens egne Nike Cortez Kenny 1, selvfølgelig.

Det var endnu et skridt på den imponerende fremdrift, som brødrene Julius og Victor Juul er i gang med. Sidste år vakte det blandt andet opmærksomhed, da Offset fra Migos bar en perlebesat Heliot Emil-jakke, ligesom brandet i februar leverede et af de bedste shows under Copenhagen Fashion Week.

Læs også: Street style: Kendrick Lamars ‘Damn’-merch ramte Storm

Se også vores video, hvor vi quizzer fans i køen til popup-butikken med Kendrick-merch i Storm:

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af