Beyoncé i Saks Potts – så bliver det ikke større

Et opslag delt af Beyoncé (@beyonce) den

Siden Beyoncé blev modeblogger for et halvt års tid siden, er den vildeste influencer-platform for ethvert håbefuldt brand selvfølgelig superstjernens Instagram-profil og de 107 millioner følgere.

Og den er ikke kun forbeholdt store brands med uendelige marketingbudgetter, der kan betale de godt syv millioner kroner, som et Beyoncé-signeret Insta-post efter sigende skulle koste.

Det fik newyorker-brandet Sammy B Designs at føle i sidste uge, og nu er æren tilfaldet danske Saks Potts.

?? BEYONCE ??

Et opslag delt af SAKS POTTS (@sakspotts) den

Da Beyoncé slog vejen forbi Tidal x Brooklyn-velgørenhedskoncerten i søndags (hvor Jay-Z blandt andre spillede), lavede hun nemlig sin egen version af tidens statement-ærmer, da hun brugte pelsærmerne fra Saks Potts til at spice den kropsnære kjole fra Walter Mendez op – og det fungerede.

Og selv om Beyoncé ikke krediterede Saks Potts på sit website (UPDATE: Saks Potts er nu blevet krediteret på websitet), så er det ikke umuligt, at designduoen med hang til pels kommer til at mærke hypen, ligesom Sammy B Designs gjorde det.

Pelsærmerne er dog ikke umiddelbart til salg hos Saks Potts og kunne godt være et specialdesign til Beyoncé, da de heller ikke var på catwalken, da Cathrine Saks og Barbara Potts viste deres SS18-kollektion under Copenhagen Fashion Week.

Læs også: Saks Potts efter Beyoncé-hype: »Vi afleverede pelsen for tre år siden«

Læs også: Designer mærker Beyoncé-hypen efter stjernens seneste outfit-post

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af