Designer mærker Beyoncé-hypen efter stjernens seneste outfit-post

Et opslag delt af Beyoncé (@beyonce) den

Beyoncés Instagram er det seneste halve år nærmest blevet forvandlet til en modeblog, hvor hun poster billeder i diverse looks. Ofte bringer hun tøj-credits på Beyonce.com, så det er svært ikke at tænke på, hvor mange penge hun tjener på sådan et post.

Men hvad så når hun hiver mindre kendte brands frem og sender dem direkte ud til sine 107 millioner følgere, som hun gjorde i går med det lille newyork-mærke Sammy B Designs? Der er nok ikke penge på spil, og faktisk har Beyoncé heller ikke krediteret brandet på sit site, men kun skrevet, at øreringene er fra Gucci, tasken fra Céline og skoene fra Christian Louboutin.

Det er dog kommet frem, at det er designeren Sammy Blacks brand, som superstjernen har kastet lidt kærlighed efter, og den slags kan mærkes. Pt har Black nemlig travlt med at få produceret flere wrap jackets, som hun kalder den kimono-agtige jakke, og tilhørende bukser, for der har været run på webshoppen efter Beyoncés post, fortæller hun til Refinery 29. De kan dog stadig købes, leveringen tager bare lidt længere tid.

Faktisk havde hun afskrevet muligheden, for efter at hun blev kontaktet af Beyoncé stylist Zerina Akers i juli for at få et outfit til den nybagte tvillingemor, så gik månederne, uden at Beyoncé postede noget. Black var sikker på, at chancen var spildt.

»Så boom! I den grad hvor jeg mindst ventede det«, siger hun til Refinery 29. »Mit hjerte er stadig ikke faldet til ro efter begejstringen«.

Så må tiden vise, om Black kan udnytte øjeblikket til fortsat succes, når Beyoncés – og vores – opmærksom rettes mod hendes næste outfit.

Læs også: Beyoncé laver også bløde sandaler – nyt fra Ivy Park

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af