Kanye gør igen klar til en Yeezy-magtdemonstration – lover billigere priser

Kanye gør igen klar til en Yeezy-magtdemonstration – lover billigere priser
Foto: Neilson Barnard/Getty Images

Hans tilstedeværelse på Twitter er lige så meget en rutschebanetur, som Adidas-samarbejdet og Yeezy-kollektionerne. For selv om Kanye stadig formår at skabe sneaker-hype – senest med Yeezy 500 ‘Blush – så har hele Yeezy-eventyret aldrig rigtig formået at løfte sig til den succes, man kunne have forventet.

Lad os ikke glemme Kanyes reach – og hans kones – men trods den har de mange Yeezy-kollektioner ikke virket som de store tilløbsstykker. Faktisk virkede det, som om de tog konsekvensen af sneaker-dominansen, da man i december sidste år kun kunne få fat i Yeezy 500-debuten, hvis man købte lidt Yeezy-tøj med.

Men det stopper ikke Kanye West. Den genoplivede, næsten maniske tweeter fortalte nemlig om store planer for brandet, som en del af en længere og noget usammenhængende Twitter-storm inden for det seneste døgn.

En del af vækstplanen lader altså til at omfatte lavere priser, og selv om Kanye og Adidas tidligere har lovet billigere priser og vækst, så bliver det spændende at se, om der er noget om snakken denne gang. Det er i hvert fald svært at se, hvordan den minimalistiske Yeezy-hverdagsgarderobe skal få succes, så længe en sweatshirt koster omkring 2.000 kroner.

Kanye fandt også tid til at understrege sin sneaker-succes – og lange ud efter sin tidligere samarbejdspartner, Nike.

Mens Kanye brokker sig over fake news, så har vi desværre ikke ressourcerne til at verificere ovenstående påstande, så lad os tage dem med et gran salt.

Det lader dog til, at der er noget om vækstsnakken. Ifølge Hypebae har Yeezy-brandet i hvert fald søgt om varemærkebeskyttelse inden for kosmetik, sportsgear og politisk kampagnemateriale, så ja, når Kanye arbejder, er det på højtryk. Så må vi andre forsøge at finde hoved og hale i det hele.

Læs også: Bromancen fortsætter: Kanye West tweeter kærlighedserklæringer til Trump

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af