Bromancen fortsætter: Kanye West tweeter kærlighedserklæringer til Trump

Bromancen fortsætter: Kanye West tweeter kærlighedserklæringer til Trump
Kanye på Coachella, 2016. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Som de fleste nok har bemærket, er Kanye West tilbage på Twitter. Det har affødt adskillige annonceringer af nye albumprojekter fra både ham selv og Kid Cudi, Pusha T, Teyana Taylor og Nas.

Men foruden annonceringerne har der naturligvis også været et par assorterede kontroversielle skud i Kanyes Twitterbøsse. Han har tweetet filosofiske guldkorn, og nu kaster han sig endnu engang over politk – med masser af kærlighed.

Tilbage i november 2016 udtalte Kanye, at hvis han havde stemt til valget, ville han have stemt på Donald Trump. Herpå fulgte en række billeder af Kanye og Trump fra Trump Tower samt et par udtalelser om, at de var venner.

Nu, hvor Kanye er vent tilbage til Twittertasterne, har det over natten regnet med tweets om Trump. Kanye har tweetet alt fra billeder af sig selv iklædt en signeret ‘Make America Great Again’-hat samt linjer som »Han er min bror«, »Vi er begge drageenergi« (hvad i alverden det så helt præcis skal betyde) og »Obama var præsident i otte år og ingenting ændredes i Chicago«.

Han skriver dog også, han ikke er enig i alt, Trump gør – hans kone (Kim Kardashian West) havde åbenbart ringet til Kanye for at bede ham gøre dette helt klart. »Jeg er ikke 100 % enig med nogen anden end mig selv«, lyder det fra Ye.

Blandt de mange tweets finder vi desuden et par afstikkere såsom »Jeg er god til ping pong« og »Jeg vil gerne mødes med Tim Cook (Apples administrerende direktør, red.). Jeg har nogle idéer«.

De mange tweets lander i kølvandet på rygterne om, at Kanye har i sinde at stille op til præsidentvalget 2024. Efter der de sidste par dage er blevet spottet plakater med Kanyes billede og teksten »Keep America great. #Kanye2024«.

Der er ganske enkelt for mange tweets, der stikker i for forskellig retning, til man helt kan konkludere noget endeligt – hverken om Kanyes politiske ståsted, eller hvorvidt han stiller op til præsidentvalget om seks år. Derfor er det kun passende at slutte med en note fra Kanye (kongen af Twitter?) selv:

»Ingen race, religion eller politisk parti kan argumentere imod kærlighedens kraft«.

Læs også: Fuck, vi har savnet Kanye på Twitter

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af