Kanye Wests kommende filosofibog består åbenbart udelukkende af tweets

Kanye Wests kommende filosofibog består åbenbart udelukkende af tweets
Kanye West. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

For nylig genoplivede Kanye West sin Twitter, og mange troede naturligvis, at det hovedsageligt var for at promovere et kommende album. Intet virkede usædvanligt, da den gamle Twitter-Kanye også tit delte guldkorn som disse:

Han sagde også for nylig, at han ville skrive en filosofibog ved navn ‘Break the Stimulation’. Vi var mange, der ikke lagde to og to sammen. Disse tweets er hans filosofibog, og han bliver ved med at dele ud af dem. Det skriver han i dette tweet:

Det anbefales kraftigt at tage en smuttur over mod Kanyes Twitter. Scroll ned til bunden og ignorer alle billederne (da det mest er promovering af Yeezys), og læs nedefra og op, så står den på ganske underholdende læsning.

Læs også: Rick Rubin er muligvis involveret i kommende Kanye-udgivelse

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af