Kanye West laver musik med blandt andre Nas, Travis Scott og Kid Cudi – på et bjerg i Wyoming

Kanye West laver musik med blandt andre Nas, Travis Scott og Kid Cudi – på et bjerg i Wyoming
Kanye West og Travis Scott til Vogue-fest i Paris i 2015. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

I et års tid har der floreret rygter om, at Kanye West lavede musik på en ‘bjergtop’, men vi har ikke vidst noget konkret før nu.

Sladdersiden TMZ har nemlig stalket sig frem til en by ved navn Jackson Hole i staten Wyoming, hvor der den seneste tid har været heftig stjernetrafik.

Det er blandt andet autotune-eksperimentalisten Travis Scott, ‘Magnolia’-produceren Pi’erre Bourne og sangeren The-Dream, der har fundet vej til den sneklædte bjergby. Senest er Kid Cudi og Nas også ankommet.

Derudover: ASAP Bari, King Louie, den faste medproducer Mike Dean og Young Thug-beatmageren Wheezy.

Bjerget i Wyoming er den nyeste lokation i rækken af sagnomspundne kreative refugier for Kanye. Førhen er ‘My Beautiful Dark Twisted Fantasy’ blevet til i en slags selvpåført eksil på Hawaii, mens ‘Yeezus’ blev skabt i Paris.

Det ser med andre ord lyst ud i forhold til at få ny musik igen fra Mr. West, der mestendels har været tavs siden ‘The Life of Pablo’. Ikke at han ikke har haft travlt: Han har fået en ny datter med Kim Kardashian, lanceret sin Yeezy Season 6 med en ret genial kampagne og vendte endda kortvarigt tilbage på Instagram på Valentine’s Day.

Men nu er han altså der, hvor han nok dybest set er stærkest: I studiet.

Læs også: Tillykke med de 40, Kanye West: Her er dine 40 mest vanvittige øjeblikke

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af