Kanye West annoncerer nye album fra Pusha T og Teyana Taylor

Kanye West annoncerer nye album fra Pusha T og Teyana Taylor
Kanye West. (Foto: Harry How/Getty Images)

Kanye West er for alvor tilbage. Først røg han tilbage på Twitter for at dele ud af sine filosofiske guldkorn, og nu vrimler det med annonceringer fra den ivrigt tweetende rapper.

Som vi kunne meddele i går, har West afsløret, at han er klar til at slippe et soloalbum den 1. juni og et samarbejde med Kid Cudi den 8. juni. Men G.O.O.D. Music-festen stopper ikke her. Kanye har nemlig nu også tweetet, at vi kan forvente nyt fra Pusha T allerede den 25. maj og Teyana Taylor den 22. juni.

Allerede i november afslørede CyHi the Prynce, at Kanye West var flittig i G.O.O.D. Music-studierne. Her udtalte CyHi, at nye projekter fra Kid Cudi, Pusha T og Teyana Taylor var »strictly produced by Kanye«.

Læs også: Fuck, vi har savnet Kanye på Twitter

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af