Kanye West står bag alle kommende G.O.O.D. Music-produktioner – bl.a. Kid Cudi og Pusha T

Kanye West står bag alle kommende G.O.O.D. Music-produktioner – bl.a. Kid Cudi og Pusha T
Kanye West. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Det har skortet en kende på nyhederne fra Kanye West i år. Derfor har alle rygter naturligvis floreret endnu videre og bredere – lige fra bjergtop-eksilture til nye streamingtjenester.

Det var derfor også særligt betryggende, da CyHi the Prynce (der er i stald hos G.O.O.D. Music) i et nyt interview med Grass Routes Podcast kunne afsløre, at Kanye står bag samtlige produktioner for alle pladeselskabets artisters kommende album.

»Jeg har et helt projekt med ‘Ye, der er produceret af ham. Han gør det for alle kunstnere på pladeselskabet«, lød det fra CyHi.

CyHi uddyber derpå, at der er tale om et projekt med Big Sean, som Kanye er administrerende producer på, samt nye projekter fra Kid Cudi, Pusha T og Teyana Taylor – alle »strictly produced by Kanye«.

Med det nye interview får vi dermed (måske) forklaret den lille sviptur, Kanye og Kid Cudi tog sammen til Japan over sensommeren.

Der er endnu ingen officiel udgivelsesdato på Pusha T’s kommende album, ‘King Push’, men som Pusha (der desuden forrige år indtog chefstolen i G.O.O.D. Music) selv udtalte tidligere på året: »Hvis det dropper i år: Årets album. Hvis det dropper næste år: Årets album«.

Se og hør interviewet med CyHi the Prynce via Grass Routes Podcast herunder.

Læs også: Kanye er tilbage: Lyder manisk som gæst på ‘Dat Side’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af