Kanye er tilbage – lyder manisk som gæst på ‘Dat Side’

Kanye er tilbage – lyder manisk som gæst på ‘Dat Side’
Kanye West. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Det kan måske føles sådan, men det er nu ikke fordi, at Kanye West har været helt ude af musikkens rampelys, siden han for et år siden blev indlagt og aflyste sin igangværende Saint Pablo-turné.

I 2017 har han gæstet numre fra Tyga, Mary J. Blige og Drake, men det seneste – Drakes ‘Glow’ med Kanye som feature – er alligevel fra marts. Så at man nu kan finde Kanye som gæst på Cyhi The Prynce-nummeret ‘Dat Side’ kan alligevel beskrives som et lille comeback.

‘Dat Side’ er en nogenlunde klassisk hater-hymne, hvis ikke lige det var for Kanyes stemmeføring, der har en nærmest manisk karakter.

»People claim they praying for you / really they be preying on you«, rapper han blandt andet i sit gispende vers, og det lyder lidt som om, at han prøver at blæse haterne væk med pral, men ikke rigtigt kan glemme den kniv, han uden tvivl føler at have i ryggen.

Læs også: Tillykke med de 40, Kanye West: Her er dine 40 mest vanvittige øjeblikke

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af