Nyt Nas-album ude til sommer – Kanye har Twitter-annonceret, at han producerer

Nyt Nas-album ude til sommer – Kanye har Twitter-annonceret, at han producerer
Nas på Roskilde Festival 2017. (Foto: Bo Källberg/Soundvenue)

Kan du huske, da Nas optrådte på DJ Khaled-albummet ‘Major Key’ tilbage i 2016 med nummeret ‘Nas Album Done’? Der var mange, der troede, at det betød et nyt Nas-album lige om hjørnet, blot for at skulle vente i snart to år på at høre noget fra den legendariske New York-rapper.

Nu har Kanye West annonceret via Twitter, at han ikke blot producerer et nyt album fra egen hånd, et fællesalbum mellem ham selv og Kid Cudi, et nyt Teyana Taylor-album og et nyt Pusha T-album. Han skriver, at han også sidder i producerstolen på det nye album fra selveste Nas, som åbenbart udkommer den 15. juni.

Han skriver desuden at han har »choppet samples fra the sunken place«, og at han selv håndproducerer samtlige album. Det lyder rigtig lovende, for hvis der er noget, Kanye er mester i, er det kreativ brug af samples.

Læs også: Fuck vi har savnet Kanye på Twitter

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af