Rihanna havde den bedste festival-accessory med på Coachella

Rihanna havde den bedste festival-accessory med på Coachella

Okay, vi synes egentlig, at Rihannas Gucci-outfit med balaklavaen var sejt nok i forvejen, men hun har internettets evigt vågne øjne fundet ud af, at popstjernen havde givet looket sit eget touch med armbåndet, enhver festivalgænger vil elske.

Blandt en masse diamantbelagte smykker og guldarmbånd bar Rihanna nemlig et stort rosegold-farvet armbånd med en similistenbelagt knop. Egentlig et helt uskyldigt smykke – og det er netop mening. For det viser sig, at det med al sandsynlighed er versionering af lommelærken, så armbåndet i virkeligheden er hult, og knoppen fungerer som en prop.

Med andre ord den perfekte festival-accessory til dig, der gerne vil holde din buzz kørende, men ikke gider løber op i baren hele tiden under koncerterne.

Rihanna er efterhånden kendt for at gøre alkohol til en aktiv del af sine looks, som når hun utallige gange er blevet spottet af papparazzi gående med et glas vin i hånden.

Hvis du vil gøre Rihanna kunsten efter, så er hende lommelærke-armbånd blandt andet til salg på Amazon, hvor det koster 145 kroner.

Læs også: Stiltips fra stjerners Coachella-looks – Rihanna, Mø og Charli XCX viser vejen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af