G-Eazy og Halsey besøgte Sneaker Banquet i København – shoppede igennem

G-Eazy og Halsey besøgte Sneaker Banquet i København – shoppede igennem
G-Eazy og Halsey (Foto: Sneaker Banquet)

I går afholdt Sneaker Banquet sin halvårlige skomesse, som for første gang indtog Langelinie Pavillonen ude ved den Lille Havfrue. Ud over en lang kø af sneaker-interesserede gæster så blev forårets arrangement besøgt af to prominente musikere.

G-Eazy
var nemlig i København, da han spillede i Den Grå Hal i går aftes, og han og kæresten Halsey valgte altså at bruge en del af deres solrige søndag på at shoppe sneakers og Supreme-gear.

»De shoppede igennem, selv om G-Eazy sagde, at han havde alle sko allerede«, fortæller Pelle Klysner, der er en af arrangørerne bag Sneaker Banquet.

På billedet ovenfor lader det dog til, at rapperen i hvert fald var lidt interesseret i et par Nike Air Yeezy 2 NRG. Halsey havde også haft penge oppe af lommen og blandt andet købt en del Supreme-tøj, som flere af stadeholderne også solgte.

»Det bedste, hun havde købt, sagde hun, var en Supreme x Andis-hårtrimmer, som skulle være en gave til G-Eazys frisør derhjemme«, fortæller Klysner.

Fra Halseys Instagram Story

I dag har både G-Eazy og Halsey delt billeder af matchende Nike Air Max 97-sneakers, så måske fandt G-Eazy alligevel et par til samlingen.

Læs også: Street style: Sneaker Banquet samlede skonørderne på Langelinie

Læs også: G-Eazys koncert i Den Grå Hal var en guide til, hvordan du overvinder en kokainskandale

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af