Solange skal designe for IKEA – Adidas også blandt nye samarbejder

Solange skal designe for IKEA – Adidas også blandt nye samarbejder
Foto: Brian Ach/Getty Images

Som vi skrev i går, så afholder IKEA i disse dage deres Democratic Design Days, hvor de primært fortæller om de mange nye samarbejder, de har gang i. I går holdt vi mest øje med de nye detaljer om Virgil Abloh-kollektionen, ‘Markerad’, men sidst på dagen løftede IKEA også sløret for nye samarbejdspartnere, heriblandt Solanges kreative kollektiv Saint Heron.

Det er endnu uvist, hvad samarbejdet går ud på eller skal munde ud i, da det eneste parterne diffust meldte ud var, at de ville udforske arkitektoniske objekter og design med multifunktionel anvendelse. De lover dog mere info snart.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af SAINT HERON (@saintheron) den

IKEA’s chef for brandets ‘Range & Supply’, Marcus Engman, uddybede dog, at »moderne kunst er en stor del af folks liv i dag. Hos IKEA er vi nysgerrige på det kreative område mellem arkitektur, design, kunst og musik, og hvordan det kan komme til live i mange mennesker hjem. Det er det, vi vil udforske sammen med Saint Heron«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af IKEA Today (@ikeatoday) den

Samtidig offentliggjort IKEA også et kommende samarbejde med Adidas, der naturligvis er centreret omkring sport og fitness. »På udkig efter en sundere livstil derhjemme? Sammen med Adidas vil IKEA udforske, hvordan sport og wellness kan blive en naturlig del af vores liv derhjemme«, skriver IKEA i deres Instagram-opslag. Mere info følger.

Læs også: Virgil Abloh og IKEA løfter sløret for mere af deres kommende samarbejde

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af