Ugens bedste sneaker-nyheder – futurisme, hiking-tendenser og sommer-looks

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Ny model fra Adidas

Arkiverne bliver hyppigt besøgt hos de store sportsmærker for tiden, men her er Adidas klar med en ny silhuet, der især udmærker sig igennem den markante sål (selvom der er Yeezy 700-vibes), snøresystemet, som er fastgjort til en gennemsigtig plastikslange og så den smarte inkorporering af de tre brandstriber. Lexicon Future, som modellen hedder, har endnu ikke fået nogen releasedato.


Retro Air Max fra Nike

Når vi snakker om arkiverne, så er Nike klar med to nye colorways af Air Max 180’eren, der er en af de mere kluntede modeller i familien. Mens man i dag kan gå på ren Air-pude med VaporMax-sålen, så var 180’eren første gang, at luftpuden ramte jorden – hvis du går op i den slags.


De to nye colorways er lige kommet i salg i dag og koster 1.150 kroner hos Nike.


Tag med Nike i terrænet

Nikes ACG-linje står for All Conditions Gear, og det passer vist meget godt til den nye Dog Mountain-silhuet, der ligner noget, du kan klare de fleste ture i terrænet med. Snøresystemet skulle være ekstra slidstærkt, ligesom trail-sålen holder dig på fødderne. Selv mønstret på mellemsålen ligner højdeanvisningerne på et landkort.


Begge colorways af ACG Dog Mountain er sat til salg i dag hos Nike og koster 830 kroner.


Valentino hopper med på bølgen

Det kan godt være, at Valentino (og mange andre luksushuse) er kommet lidt sent til fadet, hvad angår løbesilhuetter med kraftige såle, men til gengæld er deres nye Bounce Sneaker en stærk en af slagsen. Prisen er selvfølgelig latterlig (5.400 kroner!), især taget i betragtning, at det er en af de luksus-sneakers, der mest ligner noget Nike eller Adidas kunne have produceret med sin knit-sokkeoverdel og løbeskosmellemsål. Men altså, hvis du skal brænde 5.000 af, så klik forbi Stylebop.


Et opslag delt af py_rates (@py_rates) den

Adidas øger Yung-trykket

Der er virkelig bygget op til den helst store launch, når Yung-1-modellen lander den 20. juni. Den står som spydspidsen i en række af lanceringer, der lige er blevet længere. I morgen lander Falcon-modellen, der ligesom Yung-1 er lavet med inspiration fra 97’er-modellen Falcondorf, og nu har rygtebørsen Py_rates delt billeder af en silhuet, der skulle hedde Yung Chasm, der mere eller mindre er en billigere version af Yung-1, hvor sålen er den samme, men overdelen lidt mere nedtonet. Det vides endnu ikke, hvornår den lander, men det skulle koste omkring 650 kroner.


Samtidig er der landet endnu en colorway af storebror Yung-1, der især skiller sig ud med den større pløs.


Ecco laver desert-agtig støvle

Det er ikke hver dag, at Ecco sniger sig med i vores sneaker-opsamling, men deres Exostrike er en støvle, der rammer tidens outdoor-bølge, og de militaristiske tendenser, som mange streetwear-brands dyrker. Den er nu kommet i et begrænset oplag, hvor overdelen er lavet med Eccos Dynema-læder, der eftersigende er verdens tyndeste, men stærkeste læder. Støvlen fås også i en sort colorway og begge koster 1.900 kroner hos Ecco.


Nike tager tilbage til fremtiden – igen

Det er næsten to år siden, at Nike første gang lancerede Hyperadapt 1.0, men det er først nu, at skoen, der altså inkorporerer det selvsnørende system, som vi kender fra ‘Tilbage til fremtiden’, lander herhjemme i bredere handel. Prisen gør dog stadig tech-sneakeren utilgængelig for de fleste. De tre colorways koster 5.750 kroner hos Nike.


Kim Jones klar med Nike-samarbejde

Han teasede modellen for et par uger siden, men nu er den kommet i salg. Ja, faktisk er den nærmest allerede udsolgt hos Solebox, der sælger den til 1.500 kroner. Air Max 360 Hi KJ, som den hedder blander altså Nikes logo-Swoosh med Dior Homme-designerens navn og fås i en sort og en hvid colorway.


Mere hype fra Vetements og Reebok

Godt nok synes Vetements’ status at være dalet det seneste år, imens Gvasalias hjerne har hjulpet Balenciaga op på toppen af modebjerget, men han har ikke helt glemt sit eget kollektiv, der nu er klar med flere sko fra Reebok-samarbejdet.


Der er tale om de logofikserede InstaPump Fury og nye takes på Sock Runner-modellen. Priserne er der heller ikke ændret meget på. 4.875 kroner koster begge sneakers, som kan forudbestilles hos Antonioli.


Adidas gør Arkyn sommerklar

Naked var med til at sniglancerer Adidas’ seneste Boost/sokke-silhuet, Arkyn, da den tidligere i år ramte butikshylderne. Nu er Adidas så klar med to nye colorways, inklusiv denne skriggule, som synes oplagte til sommerens farverige outfits. Det vides dog ikke, hvornår den kommer i salg, men mon ikke det er lige om lidt?


Adidas giver Samba nye dæk

Det er en af brandets ældste modeller, der stadig er en favorit på og udenfor indendørsfodboldbanerne. Så selvom der ikke umiddelbart er nogen grund til at pille ved den, har Adidas nu lanceret en hybrid, som de siger er til kvinderne. Det er den flade sål, der har fået ekstra højde og minder en anelse om Alexander Wang-samarbejdet Skate. Samba Rose, som den nye sko hedder, koster 800 kroner hos Rezet.


Nike laver ny hybrid

Ja, det er populært at skabe nye sneakers ved at parre features fra tidligere modeller, og det har Nike nu gjort med denne Air Max 90/1. Den blander mellemsålen fra 90’eren med den mere eller mindre ikoniske overdel og rød/hvide colorway fra Air Max 1. Den er lavet i læder og koster 1.049 kroner hos END, som trækker lod om, hvem der får lov til at købe den.

Læs også: Nike har lavet sandalerne, Balenciaga ville ønske, de havde fundet på

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af