Virgil Abloh fortæller om Kanye-krammet efter Louis Vuitton-showet: »I min drøm var det ham, der gik ned ad catwalken«

Virgil Abloh fortæller om Kanye-krammet efter Louis Vuitton-showet: »I min drøm var det ham, der gik ned ad catwalken«
Kanye West og Virgil Abloh efter Louis Vuitton SS19-showet (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Der var mange grunde til at huske Virgil Ablohs debutshow for Louis Vuittons herrelinje, men et særligt øjeblik var det følelsladede kram, som Abloh delte med Kanye West på catwalken, da Abloh gik sin takkerunde. Det var tydeligt, at det var en slags kulmination på deres fælles rejse ind i modeverdenen.

Nu har Abloh udtalt sig om det opsigtsvækkende kram i et interview for Vogue, hvor Naomi Campbell kiggede forbi Louis Vuitton-hovedsædet i Paris.

»Kanye var fyren, der, da det (mode, red.) var totalt upopulært, sagde, jeg vil ikke typecastes ind i en boks. Han banede vejen for os«, fortæller Abloh i videointerviewet, som du kan se nedenfor. »Hvis du går tilbage, så sagde han, vi skal til Fashion Week, det her sted hvor vi ikke kan komme ind. Den drøm er lige så meget hans, som den er min. I min drøm var det ham, der gik ned ad catwalken«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abloh uddyber dog på den tanke og siger, at det heller ikke var ham, der tog takkerunden på catwalken, men hele det miljø han er vokset ud af.

»Det show var os. Den forbindelse var ikke sket, hvis jeg ikke havde anerkendt, at Kanye stod på bjergtoppen for længe siden og råbte, modens fremtid bliver sådan her. Jeg ville have, at verden skulle se, at den fyr, som kæmpede for det her øjeblik, er forbundet til mig, fordi han gjorde det«, siger Abloh.

Abloh snakker også om det nu ikoniske, ni år gamle Tommy Ton-billede af blandt andre ham og Kanye til modeugen i Paris og om at få jobbet hos Louis Vuitton i det hele taget.

Læs også: Virgil Abloh skabte historie med sin Louis Vuitton-debut i Paris – fra Kanyes tårer til vennerne på catwalken

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af