Kim Kardashian teaser nye Yeezy-sneakers på sin Instagram

Kim Kardashian teaser nye Yeezy-sneakers på sin Instagram
De nye Yeezy-modeller (Foto: Fra Kim Kardashians Instagram)

Hypen om Kanye West og Adidas’ Yeezy-samarbejde er godt nok en smule aftagende, men det holder ikke parterne fra fortsat at arbejde på nye modeller. I går aftes brugte Kim Kardashian nemlig sin Instagram-profil til at løfte sløret for flere nye Yeezy-sneakers.

På Instagram Story postede Kim Kardashian blandt andet en ny version af Yeezy 700-silhuetten i en hvid og grå farvekombination med reflekterende detaljer på siden, mens hun forsikrede os om, at hun er »så begejstret«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af YEEZY MAFIA (@yeezymafia) den

Samtidig teasede Kim Kardashian også for en ny version af Yeezy Boost 350 V2-modellen, som vi allerede har set én gang før, da Kanye West på Twitter i foråret åbnede dørene ind til sit Yeezy-laboratorium. Den nye farvekombination er ligeledes i hvid og grå, hvor den karakteristiske stribe langs siden er transparent, hvilket giver mulighed for at kigge ind til det underlæggende materiale i sneakeren.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af YEEZY MAFIA (@yeezymafia) den

Sædvanligvis kan vi kun gisne om en releasedato på de nye styles, men noget kunne tyde på, at vi i hvert fald snart får den nye Yeezy Boost 350 V2-model at se i handlen, nu hvor Kanye altså også selv har teaset for den på sin Twitter for flere måneder siden.

Mens vi venter på en officiel releasedato på de to nye modeller, kan vi glæde os over, at en række andre af de populære Yeezy-modeller ifølge Yeezy Mafia vil blive genudgivet i løbet af efteråret – nok som følge af Kanyes ønske om i højere grad at demokratisere Yeezy-brandet. Endvidere kan den nye Yeezy 500 Utility Black stadig købes i enkelte størrelser hos blandt andet Storm og Naked

Læs også: Virgil Abloh fortæller om Kanye-krammet efter Louis Vuitton-showet: »I min drøm var det ham, der gik ned ad catwalken«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af