Ugens bedste sneaker-nyheder – Pharrell går crazy, ‘Game of Thrones’ og vandrefeber

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Pharrell går crazy med Adidas

I det konstant voksende samarbejde imellem fænomenet Pharrell Williams og sportsgiganten lander nu et nyt take på Crazy BYW-modellen, som har fået det mundrette navn PW BYW LVL X. Skoen lander i to varianter, der begge blander sort, hvid og pink og især er kendetegnet ved endnu et motiverende ord broderet hen over forfoden.


Skoen kommer i salg på fredag klokken 10 og koster 1.799 kroner hos Adidas.


Selvfølgelig, ‘Game of Thrones’-sneakers

‘Game of Thrones’-hypen er stadig enorm, selv om ventetiden til næste års sidste sæson synes uendelig. Nu bygger sneaker-rygtebørsen så ekstra hype-brænde til bålet med nye billeder af det forventede Adidas-samarbejde med HBO-serien.

Der er altså tale om forskellige colorways af UltraBoost’en, som passer til seriens forskellige familieklaner og andre grupperinger – fra House Targaryen og House Lannister til Knight’s Watch og White Walkers (mens det øverste billede er versionen tilhørende House Targaryen Dragons).

Det er altså Yeezy Mafia, der har leaket billederne af de mange UltraBoosts, som dog først forventes at komme i handlen, når tv-seriens sidste sæson får premiere på et tidspunkt næste år.


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af @kikokostadinov den

Kiko Kostadinov rammer igen plet med Asics

Du skal nok være hurtig på fingrene, hvis du skal have fat i den bulgarske designers kommende Asics-samarbejde. Det gik i hvert fald stærkt, da Gel-Burz 1 landede, og nu er tiden snart kommet til 2’eren, der fortsætter trail-æstetikken.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af @kikokostadinov den


Kostadinov har teaset tre colorways og skrevet, at de snart lander. Vi skal nok råbe op, når vi ved mere.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af @kikokostadinov den


Nike vandrer derudaf

Nedenfor kan du læse om Nike ACG Mowabb, og det er altså ikke den eneste All Condition Gear-kending, som Nike har fundet frem fra gemmerne. For med den trail-hype, som ovenstående Kiko Kostadinov x Asics også spiller på, er Nike nu klar med 92’er-modellen Air Revaderchi (ja, sjovt ordspil, Nike), der netop er en sneaker parret med en vandrestøvle (og med visse lån fra Air Huarache). Indtil videre er det kun Nikes amerikanske webshop, der har fået æren af den relancerede model, men mon ikke den snart kommer til Europa og bakker op om sine ligesindede Nike-fætre, Air Humara og altså Mowabb?


Nike følger op på ny silhuet

Det er ikke længe siden, at en af Nikes mest iøjnefaldende nye modeller, React Element 87, landede, men nu har billeder af en slags mid-version af skoen ramt internettet. Den ny, højskaftede model deler selvfølgelig sålen med originalen, ligesom ‘syningstapen’ på hælen og det trail-agtige snøresystem minder om det, vi har set på React Element 87. Det vides endnu ikke, hvornår den nye model bliver sat til salg.


Comme des Garçons samarbejder igen med Nike

Tidligere i år fik vi flere par pink Air Max 180 takket være Comme des Garçons, og nu giver de deres spind på Nike ACG-flagskibet Mowabb. Denne gang vasker det japanske brand tavlen ren med en trippel hvid colorway, der også udmærker sig ved en slags vinger på snøreforstærkningen, ligesom syningen på mudguarden minder om den på en Air Presto. Modellen har allerede været sat til forudbestilling hos Barneys New York (hvor den hurtigt blev udsolgt), så den forventes at komme i handlen snart – men helt sikkert i meget begrænset omfang.


Reebok ser tilbage

Der lander en lind strøm af 90’er-silhuetter for tiden, og mens chunky-sneaker-hypen måske er begyndt at aftage, så lander det stadig mange enklere, retro løbeskosmodeller. Den kategori passer Reebok Aztrek også i. Skoen, der først så dagens lys i 1993, bliver nu bragt tilbage i to af de originale colorways, som skulle blive sat til salg den 19. juli.


Japanske Mita møder Adidas

Den japanske sneaker-butik er klar med et nyt Adidas-samarbejde, hvor de denne gang har sat deres præg på to ret forskellige modeller, den ikoniske Stan Smith og den nyere NMD. Det er den helt nye NMD_TS1, der blandt andet er kendetegnet ved den udvendige pløs og træksnørren, som Mita har fået lov til at lege med.


Naked får begge modeller: Stan Smith’en koster 1.200 kroner, mens NMD_TS1’eren koster 1.600 kroner. De lander begge natten til lørdag i webshoppen.


Air VaporMax i fremtids-look

Mange vil måske argumentere for, at Nikes seneste Air-silhuet er ret fremtidsagtig med sin enorme luftpude, men med den kommende Air VaporMax Light 2 tager sportsgiganten skridtet videre. Med en blanding af de mange ankelhøje sokke-sneakers (tænk Vetements x Reebok og Balenciaga) og spacy læderdetaljer får støvlen et vildt look, der fuldendes af sålen, som tager luftpudehælen fra VaporMax’en, mens forfoden ser ud til at være støbt i et gummimateriale. Det vides endnu ikke, hvornår modellen bliver sat til salg.


Nike fortsætter M2K Tekno-bølgen

De første versioner af Nikes Air Monarch-fætter er hurtigt blevet udsolgt herhjemme, og Nike har da også tænkt sig at koge videre på successuppen. Nu er der for eksempel landet billeder af denne småjusterede version af den trippel hvide colorway – og den skulle også lande i størrelser i 40’erne, så flere mænd kan hoppe med på bølgen, hvis de har lyst. Den nyeste M2K Tekno skulle komme i salg i løbet af juli.

Læs også: Fem stiltips fra Roskilde Festival du kan bruge resten af sommeren

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af