Virgil Abloh designer U.S. Open-outfit til Serena Williams – kommer også i salg

Virgil Abloh designer U.S. Open-outfit til Serena Williams – kommer også i salg

Det er ret sindssygt, så mange ting Virgil Abloh har fingrene i for tiden: Off-White, Louis Vuitton, sit fortsatte Nike-samarbejde og selvfølgelig det kommende IKEA-samarbejde. Og så snakker vi slet ikke om diverse andre projekter, som det havde kunstprojekt, han var med i på CIFF under Copenhagen Fashion Week, og hans fortsatte dj-karriere.

I går løftede han sløret for sit seneste output, som bliver Serena Williams’ fulde look under U.S. Open – både på og uden for banen. Det er en fortsættelse af hans Nike-samarbejde og inkluderer to asymmetriske spilledragter med tylskørt og en jakke, som kan bruges, før eller efter Williams indtager banen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af @virgilabloh den

»Da jeg tænkte på outfits til Serena, tænkte jeg på hende, der spiller, og hendes æstetik, imens hun gør det. Også på den selvtillid, der skal til at spille tennis på det niveau«, fortæller Virgil Abloh til Vogue.

»Da jeg første prøvede dragten, følte jeg mig meget stærk og feminin samtidig. Jeg følte mig så feminin i balletskørtet, som nok er min yndlingsdel. Det omfatter, hvad jeg altid siger: At du kan være stærk og smuk på samme tid«, siger Serena Williams til Vogue.

Abloh har selvfølgelig også lavet tre par sneakers, der bygger videre på hans ‘The Ten’-look. Til banen er der tale om NikeCourt Flare, mens Air Max 97 og Blazer kommer i nye varianter, som især kendetegnes af en trefarvet sål. Du kan bladre sig igennem hele Ablohs minikollektion, hvis du klikker på Instagram-billedet ovenfor.

Ifølge Vogue skulle både spilledragten, jakken og skoen lande i handlen, i hvert fald i USA, i slutningen af august. U.S. Open starter den 27. august, hvor Serena Williams skal forsøge at vinde sin 24. Grand Slam-titel.

Læs også: Fire tips vi tager med fra stilen på gaden under Copenhagen Fashion Week

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af