Jeremy Scott afslører en overraskende side af sin Moschino x H&M-kollektion

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Jeremy Scott (@itsjeremyscott) den

Moschinos kollektioner er ofte kendetegnet ved heftige farver og print med alverdens popkulturelle referencer. Derfor var det heller ikke overraskende, at et af de første look, der blev afsløret fra kollektionen, var en silkeskjorte med cd-print. Men nu har designeren Jeremy Scott dog afsløret en helt anden retning.

I weekenden delte han de to første kampagnebilleder for H&M-samarbejdet, og her var det en helt anden side af Moschino, han viste frem. Centreret omkring sort, guld og sølv var der nemlig tale om en eksklusivitet, som vi kender den fra Versace. Scotts humor er dog ikke helt gemt væk. Der er store peace-øreringe og håndtasker formet som låse.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Jeremy Scott (@itsjeremyscott) den

Selvom selvironi på mange måder er på mode takket være Demna Gvasalia, så virker glam-vejen som en mere kommerciel farbar vej for Moschino x H&M-samarbejdet, der ikke helt lader til at have internettet på nedsmeltningens rand, som nogle af de tidligere kollektioner har formået.

Jeremy Scott lovede at tease mere fra kollektionen, men vi får nok først det fulde overblik over samarbejdet, lige før det bliver sat til salg torsdag den 8. november.

Læs også: H&M afslører årets store samarbejdspartner – Gigi Hadid er medafsender

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af