Kardashian/Jenner-søstrene leger Victoria’s Secret-engle til Halloween – udstiller brandets tilbagevendende problem

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I næste uge afholder Victoria’s Secret igen et af sine storstilede modeshows. I forbindelse med Halloween i går tog Kardashian/Jenner-klanen dog forskud på braget, da de fem søstre hoppede i designs fra undertøjsmærket og de vinger, som ellers er forbeholdt showets største modeller.

Mens søstrenes Halloween-stunt efter al sandsynlighed var skabt i samarbejde med Victoria’s Secret (Kim Kardashian takkede mærket for lån af de rigtige looks og vinger i sit Instagram-post ovenfor) for at tænde yderligere op under hypen før årets show, så udstiller det mest af alt brandets tilbagevendende mangel på kropsdiversitet.

For mens Kendall Jenner vender tilbage til VS-catwalken i år, så er der ingen med mere fyldige kroppe som hendes søstre, som får mulighed for at iklæde sig hverken undertøj eller vinger i næste uge.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Kim Kardashian West (@kimkardashian) den

Det er der i hvert fald intet, der tyder på, da flere udenlandske medier har offentliggjort, hvad der skulle være årets model-lineup. Sidste år meldte en af de mest succesfulde kurvede modeller, Ashley Graham, sig ellers klar under fanerne (vingerne), da hun postede nedenstående billede samtidig med Victoria’s Secrets show og stjal mange overskrifter, fordi hun netop satte fokus på den manglende kropsdiversitet.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) den

Det virker ganske enkelt utroligt, at et undertøjsmærke kan være så tonedøv over for den diskussion, der raser om ørerne på dem. Især efter at det er blevet fremhævet de seneste par år af flere medier og skuffede brugere på sociale medier. Selvom resten af modeverdenen også har lettere ved at omfavne en større etnisk diversitet end at udfordre det tynde kropsideal, så er der i det mindste tegn på forsøg. Selvom de måske så nogle gange er mere opportunistiske end oprigtige, så skaber de i hvert fald den repræsentation, som er nødvendig.

Samtidig har vi set Rihanna og hendes Savage x Fenty-undertøjsbrand vise vejen i september og score stor applaus med deres mangfoldige debutshow. Så det er ikke ligefrem, fordi vi beder Victoria’s Secret om at tage en chance og være en banebrydende first-mover. Tværtimod er de pinligt bagefter – og holder tilsyneladende krampagtige fast i retten til stadig at være det.

Så kan man spørge sig selv, om det er rigtigt af Kardashian/Jenner-søstrene at promovere et brand med de værdier? Men ja, vi kan vist efterhånden ikke forvente, at de fem søstre tænker på andet end egne bankkonti, selvom Khloé Kardashian jo netop sætter fokus på kropspositivitet med sit brand Good American.

Hvem ved, måske er det hele blot optakten til en surprise-optræden i næste uge, så Kendall får følgeskab på Victoria’s Secret-catwalken af en eller flere af sine søstre. Man har jo lov til at håbe.

Læs også: Cardi B er på tynd is, når hun promoverer vægttabsprodukter

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af