Astrid Andersen laver nyt brand i samarbejde med Fila

Astrid Andersen laver nyt brand i samarbejde med Fila
Astrid Andersen foran sin butik på Jagtvej (Foto: Philip Høpner/Soundvenue)

Hun ved det godt selv, kan man høre. Fila Fjord bliver nok svært for mange udlændige at sige, som Astrid Andersen påpeger, da hun fortæller Vogue.com om sit nye designoutput, der altså er et samarbejde med Fila.

Fila Fjord, der altså refererer til, at hvis Fila er floden, så er det nye mærke en mindre version, bliver lanceret under modemessen Pitti Uomo i Firenze, der foregår fra den 8.-11. januar. Det vides endnu ikke, om det bliver i form af et show eller anden fremvisning.

Ifølge Astrid Andersens snak med Vogue, så tyder det på, at Fila Fjord kommer til at bygge videre på den sammensmeltning af sportswear og luksus, som har været i danskerens design-dna, siden starten af hendes eget mærke.

Fra Astrid Andersens AW18-show under Copenhagen Fashion Week (Foto: Copenhagen Fashion Week)

Alligevel slår Andersen fast, at man ikke skal forvente nogle af hendes designkoder gå igen i det nye brand, ligesom hun også vil gå langt uden om tidens logomania.

»Jeg ville have, at det skulle være en ny retning, som folk stadig vil se min signatur i«, siger hun til Vogue og fortæller, at der ikke er tale om et enkeltstående samarbejde, men et decideret søsterbrand.

»Det er mere roligt, handler mere om at tage sig tid. Vi ville lave noget, der handlere med om at skabe et langtidsholdbart produkt, noget drevet mere af kvalitet«, siger hun til Vogue.

Læs også: Årets danske designer 2016: Astrid Andersens skelsættende år

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af