YG er den seneste rapper til at udfordre hiphoppens mandebillede i ny video

YG er den seneste rapper til at udfordre hiphoppens mandebillede i ny video

Vi har allerede folk som Young Thug, Lil Uzi Vert og Jaden Smith, der udfordrer det gængse stilbillede af, hvordan en rapper ser ud i en genre, som trods alt stadig holder de maskuline stereotyper i live. Nu får de tre opbakning fra en overraskende kant.

I den nye video til ‘Slay’ featuring Quavo skubber YG nemlig til grænserne med høje hæle, paillethandsker og gennemsigtig skjorte. Mens det i sig selv stikker ud i hiphopland, så står det i ekstra skarp kontrast Compton-rapperens gangsterimage. YG’s affiliation med banden Bloods har også altid været en del af hans image, ligesom hans streetwear-mærke 4Hunnid ofte cirkler om bandens røde signaturfarve.


Efter et gospelkor åbner ‘Slay’-videoen med YG på vej op ad trapperne til himlen, hvor kameraet zoomer ind på de høje spejlhæle på hans sorte lakstøvler. Mens det look også inkluderer et par sorte paillethandsker, så er den gennemsigtige skjorte i det andet look mest iøjenfaldende videoen igennem.

For selvom gennemsigtige materialer har fyldt en del i moden de senere år, og danske designere som Astrid Andersen har inkluderet gennemsigtige blonde-toppe i sine herrekollektioner, så er det stadig et opsigtsvækkende look, især i hiphopkredse, og især i Compton.

Derfor er det ekstra optur, at YG kaster sig ud i det og bære det med største selvfølgelighed. Se hele ‘Slay’-videoen nedenfor.

Læs også: Young Thug udfordrer igen kønsnormerne – ankelkæde og perleøreringe

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af