Rihanna efter sigende på vej med sit eget luksustøjmærke – lanceres samtidig med nyt album

Rihanna efter sigende på vej med sit eget luksustøjmærke – lanceres samtidig med nyt album
Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Rihannas modemagt er vokset enormt over de seneste par år. Først med Fenty x Puma og siden med makeupeventyret Fenty Beauty og undertøjsmærket Savage x Fenty, der alle har bevist hendes indflydelse og dedikation til at bruge sin magt til at sætte fokus på større inklusion i moden. Nu tyder meget på, at hun arbejder på at smide et gigantisk trumfkort på bordet.

Hun skulle nemlig være i seriøs dialog med modegiganten LVMH, som blandt andet har ejerskab i Dior, Louis Vuitton, Celine, Marc Jacobs, Fendi og Givenchy. Det er Women’s Wear Daily, der har snakket med adskillige kilder, som bekræfter rygterne. Planen skulle eftersigende være at starte et nyt luksusmærke fra bunden, angiveligt med Fenty-navnet.

Der er kommet ekstra benzin på rygtebålet, efter at Rihanna de seneste par dage er blevet spottet i New York med et par store solbriller, der har båret Fenty-navnet.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Rihanna ? (@___badgalriri____) den

Parterne skulle allerede være i gang med at finde ansatte, nogle taget fra Louis Vuitton og Celine, ligesom en kilde fortæller, at mærket både skal inkludere ready-to-wear-kollektion, lædervarer og accessories og kan blive lanceret senere i år i forbindelse med udgivelsen af det nye album, som Rihanna allerede har teaset.

Rygterne sætter også nyheden om Rihannas søgsmål imod sin far i et nyt perspektiv, fordi det giver ekstra god mening, at stien skal være helt ren, hvis en luksusmærke med Fenty-navnet skal søsættes.

LVMH har også en økonomisk finger med i spillet i Fenty Beauty, så de kender til popstjernens modemagt, og samtidig også til den dedikation, som flere gange er blevet omtalt. Rihanna skulle eftersigende være meget involveret i designprocessen i Fenty-forretningerne.

Læs også: Rihanna gør dig – og sig selv – klar til Valentine’s Day

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af