Rihanna udgiver nyt album i 2019

Rihanna udgiver nyt album i 2019
Foto: Tim P. Whitby/Getty Images

Rihanna udgiver et nyt album i 2019. Barbados-sangerinden har stille og roligt droppet nyheden i et kommentarspor på hendes Instagram-profil, hvor en fan spurgte om en udgivelsesdato på hendes næste album.

Over sommeren kom det frem, at Rihanna arbejder på hele to albums – et dancehall album og et traditionelt popalbum. Tidligere har et reggaealbum også været oppe at vende. Præcis hvilket album, vi får serveret i 2019 løfter Rihanna ikke sløret for, men mon ikke vi kan forvente en officiel udmelding i starten af det nye år.

Tidligere på efteråret havde vi Rihanna på vores ønskeliste over navne til Orange Scene på Roskilde Festival, og den drøm har nu for alvor fået vinger. Rihannas udgav senest albummet ‘Anti‘ i 2016.

Læs også: Donald Glover og Rihannas filmsamarbejde bekræftet – se den første trailer til ’Guava Island’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af